Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Профили за гипскартон

Филтри

1-17 от 17 продукти

 1. ПРОФИЛ CD KNAUF 60/27 3000X0.6MM
  ПРОФИЛ CD KNAUF 60/27 3000X0.6MM
  11,49 лв.
 2. ПРОФИЛ CW 75/50 KNAUF SUPER MAGNUM PLUS
  ПРОФИЛ CW 75/50 KNAUF SUPER MAGNUM PLUS
  15,99 лв.
 3. ПРОФИЛ KNAUF UW 75/40 3000X0/6MM
  ПРОФИЛ KNAUF UW 75/40 3000X0/6MM
  16,79 лв.
 4. ПРОФИЛ UD KNAUF 28/27 3000X0.6MM
  ПРОФИЛ UD KNAUF 28/27 3000X0.6MM
  7,59 лв.
 5. ПРОФИЛ UW 50/40 KNAUF SUPER MAGNUM PLUS
  ПРОФИЛ UW 50/40 KNAUF SUPER MAGNUM PLUS
  13,39 лв.
Филтри

1-17 от 17 продукти

Има два основни метода за монтаж на гипсокартон – единият метод е свързан с изработката на скара от профили за гипсокартон, а другият начин е чрез лепене с лепило.

Първият метод ви дава значително повече контрол над самата височина на крайната стена, докато вторият метод е доста по-технически лесен за хора без опит в тази сфера.

На тази страница ще намерите всички нужни компоненти за изграждане на стабилна и равна скара за стена от гипсокартон, и то всеки компонент се предлага на отлично ниска цена.

Какви предложения от профили за гипсокартон предлагаме

Тук можете да намерите всякакви предложения от профили за гипсокартон, от профили тип CD, UD, UW и CW. Всеки един вид профил има своята употребата в изграждането на стена, таван или каса на врата.

Ако вашият проект специализира именно в тази дейност, то това, на което можете да се надявате, е да подберете профили, които са достатъчни дълбоки.

Има и профили, които са плитки, с по-мека метал за по-лесно изграждане на стена или за подпорна дейност на вече изградени стени. Основната разлика е в това дали са поцинковани, дали са алуминиеви или са сплави.

Защо повечето сухо строителство се прави с профили за гипсокартон

Ако имате какъвто и да е опит в тази сфера, то ще се забелязали, че повечето сухо строителство се прави именно чрез подобни скари и гипсокартон. Причината зад това е бързината, с която могат да се изградят желаните стени и тавани.

Особено добър избор са поцинкованите профили, които са идеални за изграждане на стени в мокри помещения. Те се ползват и при помещения с остатъчна влага от самата основа, както е при новото строителство.

При остатъчна влага на бетона от поне 15%, е желателно да се ползват профили, които са обработени против корозия.

Добре е също така да се поставя полиетиленова основа между самите профили и стената, за да се гарантира на 100%, че няма да има никакъв преход на влага между стената и гипсокартона.

Лекотата на изграждане на стена, бързината и точността, с която може да се работи, са също доста високи преимущества на строенето с профили за гипсокартон.

Предимствата да изберете и пазарувате от TeMax.bg

Кое е по-важно за вас – да спестите пари или да получите качество? А какво ако ви кажем, че с нас е възможно да постигнете и двете? С TeMax.bg вие сте способни да изградите вашата реалност така както искате, но без да се налага да правите компромис.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от