Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Интериорни врати

Филтри

1-32 от 134 продукти

  1. ВРАТА АРАБИКА 80/200 ДЯСНА КАСА 10
    ВРАТА АРАБИКА 80/200 ДЯСНА КАСА 10
    269,99 лв.
  2. ВРАТА АРАБИКА 90/200 ДЯСНА КАСА 10
    ВРАТА АРАБИКА 90/200 ДЯСНА КАСА 10
    269,99 лв.
Филтри

1-32 от 134 продукти

Интериорните врати са важен аспект от постигането на цялост на всяка вътрешна част на дом, офис или обществена сграда. Те предлагат сигурност, уединеност и могат дори да добавят към естетиката на интериора.

Когато вашият избор на интериорни врати е съобразен със стилистиката на помещенията между, които те предхождат, вие можете да постигнете изключително много.

Затова от TeMax.bg ви предоставяме възможността на богат избор от врати направени за вътрешно ползване.

Монтаж на интериорни врати

За да се направи добър и правилен монтаж на интериорните врати, първо трябва да се подходи към тяхната каса. Всички предложения налични на нашия сайт идват с каса специално направена за самите врати, затова можете да сте сигурни за идеално фабрично напасване при доставка.

Касата трябва да се нивелира и да се спазват правите ъгли на горната част на масата, това се постига с разпонец в основата, които се премахва при поставяне на самата каса.

Отворът за вратата да не е идеален, вие можете да подпъхнете с клиновете, монтажна пяна и арматура, за да изравните всички части, така че вратата да се затваря плътно.

Важно е да се използват точни мерки, за да сте сигурни, че самата врата ще пасне така като трябва. Първо се монтира касата – тя трябва да постои поне 24 часа докато изсъхне монтажната пяна.

След това се слагат пантите, а върху тях се слага вратата, като чак след това се слагат уплътненията и се прави нивелация на самите панти и на вратата, за да се гарантира идеално затваряне.

Видовете интериорни врати, които предлагаме

Тук можете да намерите няколко вида интериорни врати – основните са направени така, че да намалят тежестта на врата като все пак предоставят сигурност и уединение между помещенията.

Най-често срещаните врати за интериорно обзавеждане имат прозорци, които са направени от стъкло или плексиглас, като можете да изберете такива с гланциране или такива, през които се вижда ясно.

Интериорните врати могат да бъдат направени от PVC, дървесина или от композитни материали, като не е нужно те да имат хидроизолационни способност.

Това което е важно при тях е да уплътняват добре, за да се предотврати преминаването на студен въздух под тях.

TeMax.bg – синоним на качество на ниска цена

Ниската цена понякога може да се разбере като синоним за ниско качество, но не и на TeMax.bg. Тук вие можете да намерите идеалните решения за вас и вашия дом без значение дали търсите врати или друг вид продукти.

Точно с това ние станахме известни – страхотно качество на достъпна цена без излишно оскъпяване и бърза доставка до адрес – възползвайте се още днес.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от