Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Обемни бойлери

Филтри

1-32 от 105 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 105 продукти

Страница

Обемните бойлери са един от основните начини за доставяне на редовна затоплена вода с висока степен на честота и чистота до всяка точка на дома.

В зависимост от техния размер, едно семейство може спокойно да използва своите обемни бойлери за баня през целия ден без да чака затоплянето на вода.

Различните енергийни класове имат различни нагревателни способности, като най-добрите сред нашите продукти се водят клас А++, което означава особено висока степен на спестовност и ефикасност.

Благодарение на новите интегрирани системи за ефикасно нагряване, всяко семейство може да се сдобиете с бойлери за своя дом, които да гарантират комфорт и ниските разходи за цяла година.

Обемните бойлери за всяко приложение

Не всички бани са направени еднакво, някои са малки и нямат особено много място за поставяне на вертикален бойлер.

Затова ние направихме селекция от специални хоризонтални обемни бойлери за баня, с която можете с лекота да отговорите на вашите нужди, без да се налага да правите компромис с малкото пространство в банята.

Разликата между хоризонталните и вертикалните модели е позицията на монтаж както и позицията на самите нагревателни елементи. Докато при вертикалните има нагревател в центъра и дъното на самия бойлер, при хоризонталните самият нагревател е централно разположен.

Така може да се достигне по-висока степен на ефикасност на нагряване без да се създават студени зони.

Богат асортимент от бойлери за дома

Тук можете да намерите не само бойлери за хоризонтален и вертикален монтаж, но и подови модели, които се позиционират директно на пода. Те са удачен избор за домакинства топла зона в мазето.

Разполагаме с най-различни обемни бойлери, като основната им разлика са възможността за дистанционен контрол на нагряването, както и техния вътрешен обем. Тук ще намерите:

  • Бойлер 100 литра;
  • Бойлер 50 литра;
  • Бойлер 120 литра;
  • Бойлер 180 литра.

Като увеличеният обем изисква по-голяма степен на нагряване и повече енергия за поддържане на голямото количество топла вода.

За щастие тези модели имат специален режим на работа, който гарантира топла вода през целия ден и намалена консумация на електроенергия.

Всички продукти намиращи се тук имат високата степен на безопасност, с налични клапани за отпускане на напрежението и автоматични системи за засичане налягането в цилиндъра.

Защо хиляди семейства се доверяват на TeMax.bg

Причината българските семейства да се доверяват именно на TeMax.bg, е понеже при нас знаят, че тяхната инвестиция ще си заслужава. Ние се гордеем с качеството на своите продукти и можем да ви гарантираме, че ще останете доволни с вашето решение.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от