Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

МЕГА НАМАЛЕНИЯ виж тук

Пистолети за боя

Филтри

1-4 от 4 продукти

 1. ПИСТОЛЕТ ЗА БОЯ R20 SOLO 1L RDP-SSGC20
  ПИСТОЛЕТ ЗА БОЯ R20 SOLO 1L RDP-SSGC20
  89,99 лв.
 2. ПИСТОЛЕТ ЗА БОЯ RAIDER 100W RD-SG11 /1 Безплатна доставка
  ПИСТОЛЕТ ЗА БОЯ RAIDER 100W RD-SG11 /1
  64,99 лв.
 3. ПИСТОЛЕТ ЗА БОЯ ДОЛ.RAIDER RDSG01
  ПИСТОЛЕТ ЗА БОЯ ДОЛ.RAIDER RDSG01
  29,99 лв.
 4. ПИСТОЛЕТ ЗА БОЯ ЕЛ.550W TAYFUN 800ML
  ПИСТОЛЕТ ЗА БОЯ ЕЛ.550W TAYFUN 800ML
  69,99 лв.
Филтри

1-4 от 4 продукти

Боядисването на големи пространства и площи с голяма квадратура може да бъде доста трудоемка и времеемка задача.

Ако искате да си спестите всичкото това усилие и да получите отличен завършек на своя проект, то най-добрият вариант са изложените пред пистолети за боя на TeMax.bg.

При нас можете да намерите не само компактни и леки пистолети с електрически компресори, но и такива опериращи на сгъстен въздух.

Какви пистолети за боя ще откриете тук

При нас можете да откриете няколко различни вида пистолети за боя в зависимост от обема на резервоара за боя. Най-малките контейнери са 700 милилитра, а най-големите достигат до 950, до 1000мл.

Много хора с опит в сферата на боядисването избират своя пистолет за боядисване не според капацитета му, а според оперативното му налягане.

Един среден клас пистолет би трябвало да произвежда между 140bar и 220bar. Налягането на компресията определя силата и разстоянието, на която един пистолет може да възпроизведе фина струя боя.

Лесните за управляване контроли и спусъчното управление на самия пистолет, ви дават възможност да адаптирате силата на струята спрямо приложението и разстоянието, от което работите.

Ергономичните дръжки, доброто разпределение на тежестта, както и доброто уплътняване на самата боя, подпомагат по-добрия и чист процес на работа.

Какви бои могат да се ползват в тези пистолети за боядисване

Най-често задаваният въпрос за употребата на пистолети за боядисване е това какви бои могат да се ползват с такива инструменти. Ако искате да боядисвате с боя, която има едри декоративни частици, то е най-добре да използвате валяк.

Поради фините настройки и още по-фините дюзи на пистолетите, използването на бои с едри частици е на практика невъзможно. Друг важен фактор е нужния ви вискозитет на самата боя.

Ако търсите да положите боя с по-плътен вискозитет, то тогава е добре да използвате друг метод. Пистолетите често оперират с разредител за боя, тъй като разредителите намаляват плътността на сместа, което позволява за по-лесното ѝ преминаване по фини дюзи на уреда.

Плътните бои, като блажните бои или грундовете за метал, се нанасят най-добре или с валяк или със специфичен за това пистолет. Най-добре е да ползвате пистолетите за боядисване за латекс, лак или смолисти бои.

Как TeMax.bg улеснява вашето пазаруване

Ние улесняваме вашето пазаруване като създаваме лесни за навигиране категории и като проверяваме за качество и годност всеки артикул преди да ви го изпратим.

Ако ви е писнало все да оставате разочаровани от нискокачествени продукти купени през интернет – се възползвайте от селекцията на TeMax.bg още днес.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от