Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Щепсели и куплонги

Филтри

1-30 от 30 продукти

Филтри

1-30 от 30 продукти

Търсите качествени електроматериали, които няма да се развалят след първата употреба, а ще ви осигурят дълготрайно решение за домакинството? Дошли сте на правилното място, тъй като в TeMax.bg разполагаме с богатство от качествени електро компоненти, които да ви свършат чудесна работа за целта.

Какво представляват щепселите тип „Шуко“

Продуктите ни в категорията щепсели са от преобладаващ тип „Шуко“. Какво означава това? Щепсел тип „Шуко“ е стандарт в почти всяка европейска държава, като България също спада към това число. Този вид щепсели всъщност са класическите щепсели, с които разполагат почти всички електроуреди продавани в страната.

Самото наименование е съкращение на немското „Schutzkontakt“, чието буквално значение е „защитен контакт“. То произтича от наличието на специфични предпазни заземителни контактни пластини в композицията на щепсела.

Щепсел / Куплонг / Различни модели – какво точно ще намерите тук

Наименованието на настоящата категория е щепсел / куплонг / различни модели, тъй като в нея може да намерите именно всички необходими материали от тези типове в най-различни модели, които да задоволят търсенето на всеки един потребител.

Тук поместваме най-различни щепсели в разнообразни форми, предлагащи съответните предимства: ъглови, плоски, прави, г-образни, с ринг и прочие. Сред тях ще намерите още трифазни щепсели, щепсели за лесно издърпване, изработени от гума (съвременна алтернатива) или бакелит (класически вариант).

В категорията ще намерите още най-различни адаптери за контакти с едно, две, три, четири и т. н. гнезда, преходни адаптери, както и адаптер с електромер за индивидуално отчитане на консумацията на ток на съответния електроуред. На ваше разположение са и различни видове гнезда за захранващи кабели и най-необходимите типове куплунг.

При избора на куплунг трябва да съобразите номиналният ток на аксесоара, номиналното напрежение, неговата специфична защита и материалът, от който е изработена основата (най-често PVC или гума).

Разгледайте подробно продуктите ни в категорията щепсел / куплонг / различни модели и изберете най-доброто за своето домакинство и то на много изгодна цена, защото TeMax.bg ви осигурява точно това.

Защо TeMax е правилното място

Верига хипермаркети TeMax е създадена с цел да предостави на българския пазар онова, от което всеки потребител има нужда – високо качество на цена, съобразена не само с предлаганите характеристики на продуктите, но и със стандартите на масовия клиент.

Още от самото начало си поставихме за цел да предлагаме достъпни, но качествени продукти в няколко различни ценови категории, които да отговорят на различните изисквания на българския потребител.

При нас ще намерите необходимото коректно отношение и голямо продуктово разнообразие във всяка една предлагана категория. Станете част от нашите доволни клиенти и сами се убедете, че в TeMax винаги има нещо ново, потребно и полезно за домакинството, строителството и вашето хоби.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от