Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аксесоари за барбекю

Филтри

1-32 от 67 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 67 продукти

Страница

С различните аксесоари за барбекю един готвач е способен да постигне всевъзможни неща, като целта на тези допълнителни, придружаващи придобивки е да улесни работния процес.

И тъй като от TeMax.bg целим да улесним вашето ежедневие, предлагаме всевъзможни аксесоари, от които можете да имате нужда.

Какви аксесоари за барбекю предлагаме ние

За аксесоар се счита това, което не е основно, а по-скоро спомагателно към нещо, което вече е налично. Но ако се разгледате в тази категория, доста бързо ще видите, че много от принадлежностите тук са съвсем необходими, ако целта ни е да направим готвенето на скара не само по-лесно, но и по-безопасно.

Един от аксесоарите за барбекю, който безспорно ще ви е полезен, са щипците за боравене с горещи въглища и принадлежностите за работа с месо на скара.

Техният дизайн е специално пригоден, за да предпази ползващия ги от жарката топлина на добре подреденото легло от въглища, като все пак му достави нужната функционалност, гъвкавост и лекота на ползване.

Друг вид аксесоар са различните начини на запалване на огън, които могат в пъти да съкратят времето за достигане на желания ефект от добре обгорени въглища.

Тези принадлежности, като безвреден спирт или подпалки за въглища, правят целия процес значително по-лесен и в пъти по-приятен, бърз и дори безопасен.

Съвсем не е случайно, че и тук можете да закупите малка телена скара, която може би помните от вашето детство.

Нейният семпъл дизайн, лекота на употреба и добра конструкция го правят изключително важна част от всеки излет, прекарване в природата или лагеруването някъде високо в планината.

Как обогатяват вашето преживяване те

Целта на тази категория от аксесоари за барбекю е да направи цялостния процес по препичане на месо и други продукти върху въглища, значително по-лесен.

Тъй като цялата работа с гореща жарава е доста опасна и неудобна, за ваше улеснение предлагаме най-различни приспособления чрез които вие можете да боравите не само с горещината, но и с приготвената храна, както и възможност да обособите мястото на което ще и се наслаждавате с нашите градински мебели.

Има и налични способи за по-лесно запалване като духало с маховик и бутала, които насочват създадената струя въздух, за да подготвите скара по-бързо и прецизно.

Такъв вид уреди са полезни, когато въглищата са по-влажни и запалването им изисква повече време – с насочена струя вие можете да ускорите целия процес и да подпомогнете изсъхването на въглищата.

Облекчение при пазаруване от TeMax.bg

Начина, по който ние от TeMax.bg улесняваме вашето пазаруване, е като организираме всички значими продукти на едно място.

За да постигнем добра система, ние използваме личния си опит и по този начин създаваме подредба, която е смислово значително по-близка до това, което всеки с подобно търсене би имал.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от