Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аксесоари за барбекю

Филтри

1-32 от 110 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 110 продукти

Страница

С различните аксесоари за барбекю един готвач е способен да постигне всевъзможни неща, като целта на тези допълнителни, придружаващи придобивки е да улесни работния процес.

И тъй като от TeMax.bg целим да улесним вашето ежедневие, предлагаме всевъзможни аксесоари, от които можете да имате нужда.

Какви аксесоари за барбекю предлагаме ние

За аксесоар се счита това, което не е основно, а по-скоро спомагателно към нещо, което вече е налично. Но ако се разгледате в тази категория, доста бързо ще видите, че много от принадлежностите тук са съвсем необходими, ако целта ни е да направим готвенето на скара не само по-лесно, но и по-безопасно.

Един от аксесоарите за барбекю, който безспорно ще ви е полезен, са щипците за боравене с горещи въглища и принадлежностите за работа с месо на скара.

Техният дизайн е специално пригоден, за да предпази ползващия ги от жарката топлина на добре подреденото легло от въглища, като все пак му достави нужната функционалност, гъвкавост и лекота на ползване.

Друг вид аксесоар са различните начини на запалване на огън, които могат в пъти да съкратят времето за достигане на желания ефект от добре обгорени въглища.

Тези принадлежности, като безвреден спирт или подпалки за въглища, правят целия процес значително по-лесен и в пъти по-приятен, бърз и дори безопасен.

Съвсем не е случайно, че и тук можете да закупите малка телена скара, която може би помните от вашето детство.

Нейният семпъл дизайн, лекота на употреба и добра конструкция го правят изключително важна част от всеки излет, прекарване в природата или лагеруването някъде високо в планината.

Как обогатяват вашето преживяване те

Целта на тази категория от аксесоари за барбекю е да направи цялостния процес по препичане на месо и други продукти върху въглища, значително по-лесен.

Тъй като цялата работа с гореща жарава е доста опасна и неудобна, за ваше улеснение предлагаме най-различни приспособления чрез които вие можете да боравите не само с горещината, но и с приготвената храна, както и възможност да обособите мястото на което ще и се наслаждавате с нашите градински мебели.

Има и налични способи за по-лесно запалване като духало с маховик и бутала, които насочват създадената струя въздух, за да подготвите скара по-бързо и прецизно.

Такъв вид уреди са полезни, когато въглищата са по-влажни и запалването им изисква повече време – с насочена струя вие можете да ускорите целия процес и да подпомогнете изсъхването на въглищата.

Облекчение при пазаруване от TeMax.bg

Начина, по който ние от TeMax.bg улесняваме вашето пазаруване, е като организираме всички значими продукти на едно място.

За да постигнем добра система, ние използваме личния си опит и по този начин създаваме подредба, която е смислово значително по-близка до това, което всеки с подобно търсене би имал.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Дървени въглища или брикети да изберем?

Това са двата най-разпространение материала, с които поддържате огъня, който загрява барбекюто. До много скоро дървените въглища бяха по-предпочитани, но напоследък брикетите също събраха солидна група почитатели.
Брикетите се правят от преработване на дървени парчета дърво, към които се добавят определени елементи, които да гарантират по-дългото горене. Брикетите създават много повече пепел от обикновените въглища и понякога отделят химическа миризма.
Дървените въглища са предпочитани от майсторите на вкусното месо. Въглищата от дърво горят по-бавно и създава по-качествена жар и издръжлива жар. Приготвеното месо на барбекю има по естествен и сочен вкус.

 

 

Какви са задължителните аксесоари при използване на барбекю?

Скарата има главна роля в приготвянето на вкусна храна, но за да улесните максимално процеса ние от Temax.bg ви препоръчваме да се запасите с няколко аксесоара.
Когато приготвяте храната е добре да използвате специални прибори за барбекю като щипки, ножици и шпатоли. Готварската четка е също задължително приспособление, което са използвате за да мариновате храната, която готвите. Мрежата за зеленчуци е много подходящо приспособление, което ще ви помогне да приготвите сочни и вкусни зеленчуци.
За допълнителна безопасност ви съветваме да се въоръжите с чифт надеждни ръкавици, които ще ви предпазят от болезнени изгаряния.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от