Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Чинии

Филтри

1-32 от 44 продукти

Страница
 1. ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА DENIM -51%
  ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА DENIM
  Специална цена 0,48 лв. Редовна цена 0,99 лв.
  Варианти:
  ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА DENIM ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА MOCA ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА GREY
 2. ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА GREY -51%
  ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА GREY
  Специална цена 0,48 лв. Редовна цена 0,99 лв.
  Варианти:
  ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА GREY ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА MOCA ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА DENIM
 3. ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА MOCA -51%
  ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА MOCA
  Специална цена 0,48 лв. Редовна цена 0,99 лв.
  Варианти:
  ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА MOCA ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА DENIM ЧИНИЯ PVC КВ.ДЪЛБОКА GREY
Филтри

1-32 от 44 продукти

Страница

Чиниите и сервизите са определящи за всяка една домакиня и подсказват изключително много за това какво е нейното отношение към гостите, към това как изглежда трапезата и към себе си дори.

Важно е да подбирате внимателно съдоветеза сервиране, които поставяте на масата и да се стремите към това те да бъдат съчетани по изключително прецизен начин. Ние от TeMax сме в готовност да ви помогнем да впечатлите вашите гости, без дори да се налага да инвестирате огромно състояние средства.

Предлагаме ви богато и почти неизчерпаемо разнообразие от чинии и сервизи, с които можете да оставите околните без дъх. Доверете ни се и ви гарантираме, че няма да съжалявате за направения от вас избор.

Под сервизи повечето хора разбират чинии под една форма, дизайн, цвят и материал. Ние ви предлагаме крайно разнообразни сервизи, включващи купи, сосиери, плата, купи за супа, десертни чинии и какво ли не още.

Дизайнът на всяко едно произведение на изкуството е стилен, изпъкващ и наистина завладяващ. Грижливо и внимателно сме подбрали целия този асортимент, така че благодарение на него вие ще бъдете оценен с 6 по шестобалната система.

Защо да предпочетете покупката на чинии и сервизи от онлайн магазина TeMax?

Причините да изберете нас, а не който и да е било друг магазин, са изключително разнообразни. На първо място няма как да не отчетем разнообразието, достигащо до вас самите. То ви позволява до известна степен да направите добре информиран избор, за който да не съжалявате след време.

Нашите сервизи и чинии са плод на едни от най-известните марки в света. При направата им биват използвани висок клас материали, които ще ви дарят с дълъг експлоатационен живот, оправдаващ направената от вас инвестиция многократно.

Доверете се на TeMax и ви гарантираме, че ще останете изключително доволни, а трапезите ви ще бъдат огрявани от неповторим дизайн, уникално съчетани цветове и перфектно изваяни форми.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от