Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

РЕ тръби и фитинги

Филтри

1-32 от 82 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 82 продукти

Страница

Пренасянето на вода от едно място на друго се е променило коренно в последното десетилетие и благодарение на различните пластмасови изделия, вече има удивителни алтернативи.

Макар и да не са най-новата технология, различните PE тръби и фитинги позволят на домашни и промишлени потребители бързо и лесно да създадат водопреносни системи, само за часове.

За какво се ползва различните PE тръби и фитинги

Това, за което най-често се ползват тръбите от този род, е за пренасянето на големи количества вода на дълги или кратки разстояния. Те могат да се ползват както в градината, така и в дома, като дебитът им зависи от техния цолаж, както и това дали различни размери тръби участват в системата.

Като цяло нашата селекция е разделена на две основни части, тръби на вързоп с фиксирани дължини и фитинги с различни ъгли, изходи, стандарти и размери.

Този вид фитинги не се препоръчват за ползване с отвеждане на мръсна вода, освен ако не е за кратък период от време, какъв може да е случаят с отводняването на мазета.

Дори в такива случаи не е никак препоръчително да се ползват за мръсна вода, тъй като стандарта на PE пластмаса е съвсем различен и не е точно пригоден за подобен вид употреба.

Най-честото приложение е в поливните системи, в градините и стопанството, като високата дебитност и сигурността на тези системи ги прави фаворит пред останалите видове тръби.

Какви са техните предимства пред останалите избори

Огромното предимство на водоносни системи, които се състоят от PE фитинги и тръби, е че те са доста бързи за монтаж и демонтаж. Това означава, че ако се наложи да се направят промени в конструкцията, посоката, дължината или да се направят добавки към вече съществуващата система, това може да се случи доста лесно.

Полиетиленът е материал, който е доста силен и лесен за оформяне, като той показва доста добри защитни качества срещу слънце, студ и дори удар. Поради тази причина доста промишлени и стопански предприятия избират да работят с РЕ тръби, тъй като те са силни, но и са доста лесни за монтиране.

Силата на системата зависи от силата на фитингите, за това от TeMax.bg избрахме само най-качествените произведения на доверени производители от страната и чужбина.

Защо да ги закупите от TeMax.bg

Понеже ние работим само и единствено с производители, които са се доказали във времето, както и с доставчици, които работят честно и не удвояват цените безпричинно. Така, ние можем да ви доставим качествени PE тръби и фитинги, на добра цена, и то само на едно кликване разстояние.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от