Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Покривала и аксесоари за басейни

Филтри

1-32 от 37 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 37 продукти

Страница

Аксесоарите за басейн, които ще откриете в тази богата и разнообразна категория, имат за цел да отговорят на потребителското търсене, както и да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-взискателните от вас.

Не е никак случаен фактът, че онлайн магазинът се е постарал да ви осигури достъп до наистина разнообразни продукти, които вярваме, че ще ви бъдат от полза в един или друг момент. Освен това аксесоарите и покривалата за басейн успяват да доставят и не малка доза комфорт и удоволствие за хората, които винаги успяват да намерят време за себе си.

Какви аксесоари за басейни ви предлагаме ние?

Едно от нещата, към които се стремим, е изграждането на здрава връзка между онлайн магазина и потребителите. Вярваме, че по този начин ще се докоснем по близо до клиентите и ще успяваме във всеки момент да им осигуряваме бързо и качествено решение, за което не ще се налага да инвестират огромна сума средства.

Басейнът за повечето от нас се свърза с времето, което успяваме да отделим за собствена почивка и релакс. За професионалните плувци това е техният втори дом, но за всички останали е просто място, където успяват да забравят за работа, ангажименти и стрес.

За да се чувствате още по-комфортно и уютно, то ние ви предлагаме широка гама от аксесоари и покривала за сглобяеми басейни, които бихте могли да закупите.

Наред с всички филтри и филтърни помпи, различаващи се като функции, марка и цена, ще откриете още ванички за крака, термометри за вода, облегалки за глави, надуваеми пейки, седалки и подложки.

Знаем, че много от потребителите не са наясно с характеристиките и функциите на асортимента в тази категория. Затова им осигуряваме безплатна консултация, посредством която бихте могли да получите нужната информация за продукта, който възнамерявате да поставите в кошницата.

Не губете повече време, а си осигурете фантастично изживяване в плувния басейн в двора си.

TeMax е перфектното място, където човек да инвестира парите си. През годините успяхме да предложим балансирано съотношение между качество и цена, от което всички вие да се възползвате неограничено и по всяко време. Избирайки нас, вие избирате най-доброто.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как да изберем помпа за басейн?

Изборът на тези аксесоари за басейни зависи от целите, за които ще го използвате. Има два вида басейни помпи - такива за надуване и такива за изпомпване на вода. В нашия онлайн магазин Temax.bg ще намерите следните видове помпи за вода: филтърна помпа и дренажна помпа.
Първият вид намира своето приложение в пречистване на водата в басейна, а вторият за цялостното изпомпване и освобождаване на басейна от вода.
Най-важните фактори при избора на помпи за източване на вода са мощността, водният стълб и налагането при изпомпване.

 

Как да предпазим басейна от замърсяване?

Не всеки ден времето е подходящо за използване на басейна. Вместо да прибирате конструкцията, с цел да не се замърсява, вие може да я предпазите като поставите подходящо покривало за басейн.
След като покриете басейна с подходящото по размер покривало вие ще запазите водата от замърсявания и излагане на UV лъчи. Това е подходящо за дните, когато има силен вятър и всякакви боклуци и прашинки могат да попаднат във водата.
Покривалата за басейни, които предлагаме са изработени от високо качествени материали и могат да издържат определено тегло. При избора на подобни аксесоари трябва да се съобразите с размера и формата на басейна.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от