Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Тапи, стопери и буфери

Филтри

1-32 от 85 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 85 продукти

Страница

Спирането на вратата на безопасно разстояние от стената може да предотврати щети не само по стената, но и дръжката на самата врата.

Много семейства с малки деца и домашни любимци избират да сложат стопери във всяка стая, тъй като така се гарантира повече контрол и безопасност за всеки.

Ако искате да подобрите своя дом и то искате да го направите по стилен и полезен начин, то селекцията на TeMax.bg от специализирани стопери за врата, е точно за вас.

С какво разполага нашия магазин

При нас можете да намерите наистина богата и идейно разнообразие от стопери, като най-често ползваните са тези без монтаж. Разбира се, ако искате нещо по-постоянно и търсите гарантирана сигурност, то можете да изберете:

  • Пластмасов стопер за стена;
  • Стопер за под с монтажен дюбел;
  • Дървен стопер за стена.

Лесните за премахване стопери могат да бъдат особено полезни за хора живеещи под наем, тъй като не изискват монтаж и не оставят следи, които трябва да се ремонтират при преместване. Те са:

  • Гумени и силиконови стопери за дръжка;
  • Пластмасови клинове за стопиране в пода;
  • Гумирани и силиконови омекотители за стена;
  • Омекотители за остри ръбове;
  • Магнитни стопери за стена.

С тази селекция вие можете да изберете точно как и къде да спрете движението на врата или изцяло да фиксирате вратата към пода, макар и временно.

Какъв вид стопери за врата да изберете

Изборът на стопер за врата зависи изцяло от вашите цели, видът на вратата, разтоянието ѝ от стената и обстоятелствата на вашето съжителство.

Ако живеете под наем то най-вероятно търсите ефикасно решение, което да не е перманенто, и което можете да премахнете щом се изнесете.

Едно такова решение може да е силиконовият стопер за врата, които се поставя на края на дръжката.

Той предоставя същото ниво на защита като същевременно не оставя никакви следи по пода или стената, и най-вече не изисква монтаж.

Има и пухени стопери, които се монтират на дръжката, но те не дистанционират вратата от стената.

Можете и да изберете по-перманентно решение като комплектите стопери за врата, които идват с гумирана основа, дюбел или винт за монтаж в стената.

Как може TeMax.bg да ви помогне при пазаруването ви

Ако търсите наистина ефикасно решение за вашите основни домакински проблеми и потребности, ние от Temax.bg можем да ви помогнем с препоръка.

Освен този подход, ние ви помага с всеки наш качествен избор, тъй като го взимаме от надеждни производители доказали се с качеството на своята продукция.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от