Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Клетки и чанти

Филтри

1-14 от 14 продукти

Филтри

1-14 от 14 продукти

Едно от най-вълнуващите неща за едно куче е пътуването с кола. Отвореният прозорец, хилядите миризми, бързо движещият се пейзаж и предмети, правят това време едно от най-любимите за едно куче.

Но не всички ситуации позволяват оставянето на кучето в купето на колата и в тези моменти се радвате, че сте купили своите транспортни клетки за кучета и котки от TeMax.bg.

Какви транспортни клетки за кучета и котки предлагаме

Това, което е най-важно да бъде налични при, която и да е клетка, без значение размера на животното, което ще се транспортира, е тя да бъде удобна за самото животно.

След това е важно тя да бъде безопасна за домашните любимци, да има възможност за заключване, както и да бъде удобна за носене.

След това е важно самата клетка да има достатъчно голям отвор, които да гарантира безопасното и безпроблемно вкарване и изкарване на животното.

В случая на по-големите кучета, най-добрият вариант е правостояща клетка, която да позволи на домашния любимец да стои изцяло изправен.

Тези продукти са подобаващ размер за видът на кучето, но не идват с подплата на пода, затова е желателно или да сложите одеяло или някакъв вид мека постеля.

Има няколко основни вида клетки, които предлагаме:

  • Клетки за правостоящи;
  • Малки клетки за котки;
  • Затъмнени клетки;
  • Клетки от пластмаса;
  • Клетки от метал.

За самия избор на клетката можете да разберете малко по-долу, като така да си помогнете с по-бърза и ефикасна селекция.

Как да изберете добра клетка за куче за транспортиране

Един от начините да си гарантирате, че ще вземете клетка, която е удобна за вас и вашето куче, е като разгледате наличните продукти. Преди да вземете решение е важно да се замислите за следните неща:

  • Колко дълго време ще стои кучето в клетката;
  • Дали клетката е достатъчно голяма за кучето;
  • Силата на кучето;
  • Дали кучето е свикнало с такъв вид транспорт;
  • Дали кучето се притеснява и има нужда от затъмняване.

Понякога, когато животните не са свикнали с подобен вид транспорт, най-добрият вариант, е да се използва затъмнена клетка, която да ги накара да се почувстват по-сигурно.

Много често кучетата изразяват страх чрез агресия или плач, затова ако искате да увеличите комфорта на вашия любимец, можете да вземете затъмнена клетка.

Защо няма по-добро място за пазаруване от TeMax.bg

Причината да сме едно от първите места мнозина собственици на домашни любимци да поглеждат към нас при търсене, е заради качеството и добрите цени.

Реално при на всеки в нужда може да намери всякакви транспортни клетки за кучета и котки, на изключително добра цена и с гаранция за безопасност.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от