Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Клетки и чанти

Филтри

1-14 от 14 продукти

Филтри

1-14 от 14 продукти

Едно от най-вълнуващите неща за едно куче е пътуването с кола. Отвореният прозорец, хилядите миризми, бързо движещият се пейзаж и предмети, правят това време едно от най-любимите за едно куче.

Но не всички ситуации позволяват оставянето на кучето в купето на колата и в тези моменти се радвате, че сте купили своите транспортни клетки за кучета и котки от TeMax.bg.

Какви транспортни клетки за кучета и котки предлагаме

Това, което е най-важно да бъде налични при, която и да е клетка, без значение размера на животното, което ще се транспортира, е тя да бъде удобна за самото животно.

След това е важно тя да бъде безопасна за домашните любимци, да има възможност за заключване, както и да бъде удобна за носене.

След това е важно самата клетка да има достатъчно голям отвор, които да гарантира безопасното и безпроблемно вкарване и изкарване на животното.

В случая на по-големите кучета, най-добрият вариант е правостояща клетка, която да позволи на домашния любимец да стои изцяло изправен.

Тези продукти са подобаващ размер за видът на кучето, но не идват с подплата на пода, затова е желателно или да сложите одеяло или някакъв вид мека постеля.

Има няколко основни вида клетки, които предлагаме:

  • Клетки за правостоящи;
  • Малки клетки за котки;
  • Затъмнени клетки;
  • Клетки от пластмаса;
  • Клетки от метал.

За самия избор на клетката можете да разберете малко по-долу, като така да си помогнете с по-бърза и ефикасна селекция.

Как да изберете добра клетка за куче за транспортиране

Един от начините да си гарантирате, че ще вземете клетка, която е удобна за вас и вашето куче, е като разгледате наличните продукти. Преди да вземете решение е важно да се замислите за следните неща:

  • Колко дълго време ще стои кучето в клетката;
  • Дали клетката е достатъчно голяма за кучето;
  • Силата на кучето;
  • Дали кучето е свикнало с такъв вид транспорт;
  • Дали кучето се притеснява и има нужда от затъмняване.

Понякога, когато животните не са свикнали с подобен вид транспорт, най-добрият вариант, е да се използва затъмнена клетка, която да ги накара да се почувстват по-сигурно.

Много често кучетата изразяват страх чрез агресия или плач, затова ако искате да увеличите комфорта на вашия любимец, можете да вземете затъмнена клетка.

Защо няма по-добро място за пазаруване от TeMax.bg

Причината да сме едно от първите места мнозина собственици на домашни любимци да поглеждат към нас при търсене, е заради качеството и добрите цени.

Реално при на всеки в нужда може да намери всякакви транспортни клетки за кучета и котки, на изключително добра цена и с гаранция за безопасност.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от