Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Автомобилни принадлежности

Филтри

1-32 от 53 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 53 продукти

Страница

Освен основните компоненти, всеки автомобил се нуждае от поне някои от тук намиращите се автомобилни принадлежности. Те предоставят по-високо ниво на сигурност, удобство при дълъг път, и като цяло ви позволяват да се чувствате по-спокойни и подготвени.

Затова от TeMax.bg направихме тази селекция, и то я направихме на добра цена – за да може всеки да се снабди с продукти за кола от първа необходимост.

Какви видове автомобилни принадлежности предлагаме

Принадлежностите за автомобил могат да се разделят на няколко основни вида:

  • Горивни;
  • За безопасност и сигурност;
  • Козметични;
  • От законова задължителност.

Едва ли ще намерите образцов шофьор, които да няма поне сигнална жилетка, аптечка или пожарогасител в багажника на колата си. Това са три неща, които всеки водач на МПС е задължен да държи в автомобила по-всяко време.

Останалите продукти са от препоръчителен, но не и задължителен вид. Пример за това са горивните туби за бензин, които позволяват на всеки да държи допълнително количество бензин в автомобила си, без да се излага на опасните изпарения от горивните смеси.

Въжетата за теглене са също ценна част от арсенала на един добре подготвен водач на МПС в България. Помпите за гуми, четките за чистачки и всички останали продукти, също могат значително да подобрят вашето преживяване на пътя, особено, когато се окаже, че имате нужда от тях.

Кои принадлежности за автомобил са задължителни за всеки

Освен различните автомобилни принадлежности, които законът ни задължава да имаме, най-ценните неща могат да бъдат:

  • Акумулаторните помпи за гуми;
  • Въже за дърпане и теглене;
  • Допълнителен комплект ключове за джанти;
  • Чисти и нови гумирани стелки за под;
  • Лопати.

Макар и някои от тези неща да изглеждат по-скоро като аксесоари, отколкото като задължителни принадлежности, те могат да бъдат безценни, когато изпаднете в ситуация, в която те могат да ви помогнат

Особено полезни са акумулаторните помпи, тъй като те за няколко минути правят напълно спаднала гума, в колело способно да поддържа тежестта на автомобила. С тях можете да отидете навсякъде и да знаете, че при нужда, можете да разчитате на инструмент захранван от електричеството на алтернатора.

Защо да купите своите авто аксесоари от TeMax.bg

Причината много шофьори да избират да пазаруват авто аксесоари от нас, е понеже тук те откриват разбиране и шофьорска колегиалност при обслужване. Знаем, колко е важна безопасността на пътя за всеки, затова и предлагаме безплатни консултации за всички нужни и необходими аксесоари, от които един български шофьор би има нужда.

Ако не сте сигурни какво да вземете или искате да разберете повече за ползите от притежаването на някой продукт, винаги можете да се свържете с нас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от