Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Мушами

Филтри

1-32 от 143 продукти

Филтри

1-32 от 143 продукти

Когато човек търси нещо трайно, с което да покрие маса, плот или друга повърхност за хранене, той почти винаги избира мушамата. Тя е лесна за поддръжка, лесно се мие с вода и е в пъти по-достъпна като цена дори от най-евтините покривки.

Затова във всяко семейство в България можете да откриете поне някакъв вид мушама, която най-вероятно се ползва навън. Ако търсите стилни мушами с интересен дизайн на добра цена, то тогава селекцията на TeMax.bg е точно за вас.

Основните видове мушами за маса

Стандартните размери на една мушама рядко надвишават 140см в широчина. В дължина те могат да се различават значително, като на много места могат да се намерят на по метър, но могат и да се намерят с предварително оразмеряване.

Това, с което една мушама се различава от другите, е по-скоро в нейната шарка и текстурата на повърхността ѝ. Всички продукти от този вид се произвеждат от някакъв вид поликарбонат или бленд от винил и пластмаса.

Това ги прави напълно непромокаеми, което е и главната причина много от тези продукти да се ползват или като временно покривало за плотове, или като покрива за външни маси.

Тук можете да намерите както едноцветни мушами, така и трицветни продукти, които да имитират конкретен вид материя, както е при мушамите имитиращи плетени покривала за маси.

Съвети при избор на мушама за трапеза

Най-важното при избор на една мушама, е това тя да ви харесва като дизайн. Много от продуктите от този клас са уеднаквени откъм размери, рядко ще намерите такива, които са по широки от 140см.

Материята от която са направени също е еднородна и сходна с всички други видове, затова нещото на, което можете да наблегнете, е това как изглежда самата мушама. Реално можете да изберете между три основни вида дизайна:

  • Дизайни с прозрачни орнаменти;
  • Плътни мушами;
  • Мушами с подплата и солидна основа.

Самата орнаментика на една мушама може да определи това колко е лесна тя за почистване, както и по какъв начин може тя да се комбинира с други елементи и украси от трапезата. По-семплите видове са по-лесни за забърсване, тъй като нямат триизмерни орнаменти, които да стават убежище на мръсотията.

Какво може да ви гарантира TeMax.bg

Това, което нашият екип винаги може да с гаранция да ви предостави, е добра селекция на продукти за бита и професионално ползване. Няма значение от какво имате нужда, можете да бъдете сигурни, че тук ще го откриете не само на по-добра цена, но и с гаранция за качество и дълготрайна експлоатация.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от