Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Пана за таван

Филтри

1-32 от 52 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 52 продукти

Страница

Декорацията на един дом и облицоването на тавани имат особено важно значение за функционалността и усещането на едно пространство.

В света на интериорния дизайн има хиляди похвати за постигане на конкретни резултати, като днес от TeMax.bg ви представяме един от тях – пана за таван.

Тук ще намерите всякакви дизайни пана подходящи за вашия таван, с които бързо и лесно да придадете уникален и неповторим вид.

Нови видове пана за таван – какви имаме

Смисълът на паната като начин за облицоване на тавани идва именно от тяхната лекота, правилните им размери и това колко лесно е да се монтират.

Те също така спестяват необходимостта от шпакловане на криви или олющени тавани – просто се лепят с лепило без допълнителна инвестиция или технически ангажимент.

Това прави облицоването на тавани изключително достъпно дори за хора без завидни технически познания. Всеки пакет от пана за таван два с идеално оразмерени пана, които се монтират без обработване, директно върху тавана.

Защо и кога се ползва едно пано за таван

Причината да се използват пана от този вид, вместо традиционни ламперии или шпакловки, е понеже са лесни за полагане. От всички налични видове, техники и технологии единствено паната не изискват сложен метод за монтаж.

Можете да изберете да положите тези пана върху тавана си с лепило от всякакъв вид – което ви се струва най-достъпно и това, с което имате най-много опит.

Някои хора избират силикон, други избират ц200, трети избират полимерни смоли за постигане на още по-висока степен на захващане.

В крайна сметка, това което реалистично бива да се ползва е залепваща смес, която да държи добре за основата.

При шпакловането на тавани се изискват скъпи смеси, които изискват опит за полагане, при ламперията не е лесно да се направи равна повърхност без скара отдолу.

Всичко това изисква доста висока експертизност, за която или трябва да платите, или за която трябва да имате.

С тези пана вие получавате идеално, бутиково завършване на вашия таван, без да се налага да чакате или да заплащате за скъп труд.

Всичко можете да постигнете сами, с подръчни материали, стига да пазарувате от правилното място.

Отлична селекция за дома и офиса само на TeMax.bg

От TeMax.bg се гордеем с нашата селекция покрития за таван и стени, защото тя олицетворява съвършения подход, към който се стреми всеки човек – постигане на високо качество, но на достъпна цена.

Разгледайте нашата селекция от специални продукти и намерете най-доброто за вашия дом, на отлично достъпна цена, с бърза доставка и възможност за пазаруване на изплащане.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Мога ли да монтирам осветителни тела в паната за таван закупени от TeMax.bg?

Без никакво притеснение може да монтирате осветителни тела в паната за таван, които предлагаме в Temax.bg. Без значение вградени или външни, монтажа на осветителни тела е възможен и лесен.
Освен изброените методи за осветление може да монтирате и други системи. За сигурността на вашия дом ви препоръчваме да монтирате пожароизвестители или датчици за дим. Друга полезна за вашия дом система е видеонаблюдението. В паната за таван могат да се монтират и решетки за климатизация.

 

В какви помещения е подходящо да се монтират пана за таван?

Паната за таван са предпочитано интериорно решения и са подходящи за монтаж както в жилищни, така и офис сгради. В жилището може да инсталирате пана за таван в спалнята, кухнята, банята, всекидневната.
Освен в изброените помещения, паната за таван имат още много приложения. Те са подходящи за облицовка на стени на басейни, парни бани, фитнеси, медицински кабинети, спортни сгради. Може да срещнете пана за тавани в интериора на много галерии, ресторанти, барове, дискотеки, конферентни зали, шоуруми, музеи, дори църкви и храмове.
Панелите за тавани се монтират в почти всяко помещение, за което се сетите.

 

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от