Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Листосъбирачи

Филтри

1-5 от 5 продукти

 1. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛИСТОСЪБИРАЧ BOSCH UNIVERSAL GARDEN TIDY, 2300W
  ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛИСТОСЪБИРАЧ BOSCH UNIVERSAL GARDEN TIDY, 2300W
  249,99 лв.
 2. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛИСТОСЪБИРАЧ TAYFUN DT2203A, 2400W
  ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛИСТОСЪБИРАЧ TAYFUN DT2203A, 2400W
  59,98 лв.
 3. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛИСТОСЪБИРАЧ TAYFUN DT2255A, 2600W
  ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛИСТОСЪБИРАЧ TAYFUN DT2255A, 2600W
  79,99 лв.
 4. ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛИСТОСЪБИРАЧ АГРОМАШИНИ, 3000W
  ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛИСТОСЪБИРАЧ АГРОМАШИНИ, 3000W
  99,99 лв.
Филтри

1-5 от 5 продукти

Повечето от вас са наясно с това, че поддръжката на един двор изисква не само време, което да инвестирате, но и притежанието на техника и машини, които да ви помогнат за това крайният резултат да се превърне в нещо наистина впечатляващо.

В този ред на мисли ние ви представяме категория, която включва едни от най-важните инструменти, които задължително трябва да притежава всеки градинар, ако иска дворът му да бъде обект на възхищение.

Какви листосъбирачи ще намерите в Temax.bg

Прецизно за вас сме селектирали не малко на брой листосъбирачи, при направата на които участват висок клас материали, доказали издръжливостта си многократно.

На вашето внимание поднасяме широка гама от разнообразни решения, отговарящи на търсенето ви. Гарантираме ви, че вашата покупка ще се окаже една наистина добре направена инвестиция. След финализирането на покупката, то вие ще бъдете застигнат от дълъг експлоатационен период, който е в състояние да надхвърли дори най-смелите ви очаквания.

Листосъбирачите са онзи помощник, с помощта на който дори не се налага да наемате фирма, занимаваща се с поддръжка на зелени площи. Тази машина успява да елиминира всички изсъхнали и нападали по земята листа, които единствено загрозяват цветния участък от двора ви.

Тя е подходяща за използване през цялата година, като най-интензивно влиза в употреба през есенните месеци. Тогава земята бива обагрена със златни листа, нападали от дървета, храсти и цветя.

Нашите служители ще ви съдействат с цел разрешаването на най-сложния за вас казус, така че крайният резултат да се превърне в една наистина добра инвестиция за вас. Бъдете разумни и направете правилния избор, за който няма да съжалявате дори и след дълго време.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от