Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аварийно осветление

Филтри

1-5 от 5 продукти

Филтри

1-5 от 5 продукти

Аварийно осветление е не само важно за безопасността на обитателите на една сграда, но е и задължителна част от кодекса по обезопасяването на обществени сгради.

В България всички строители и собственици на офис сгради, са задължени да поставят ясно видимо аварийно обозначение, което да работи независимо от обстоятелствата и наличната електроенергия.

Те трябва да работят през цялото време, затова се правят от невероятно надеждни компоненти, за да може да им се разчита в най-важните моменти.

Затова екипът на TeMax.bg създаде специална категория за външно осветление, част от което е и аварийното осветление, с която да помогне за обезопасяването на всяка сграда.

Какво ще намерите тук

При нас можете да намерите три вида аварийни осветителни тела – такива за монтаж с надпис, за монтаж на стена без надпис, и сигнални осветителни тела за посочване на изходите.

И трите вида аварийно осветление имат отделно резервно захранване, което има осветителен капацитет до 24 часа без достъп до електроенергия.

Без да са в авариен режим, осветителните тела се подхранват от централното електроснабдяване, като могат да ползват 220V и 240V.

Техният монтаж е изключително семпъл, като същевременно е доста сигурен, направен такъв, за да гарантира видимост в ситуации с ниска видимост.

Предлагаме и осветителни тела за нисък монтаж, които се правят специално за пожарна безопасност. Те се монтират ниско долу, за да гарантират видимост дори при плътна димна завеса.

Защо е задължително една сграда да има аварийно осветление

С оглед противопожарната безопасност и кодексът за обезопасяване на обществени и офис сгради, е задължително да се гарантира пълна видимост на най-близките аварийни изходи.

Това е необходимо, за да гарантира, че дори при спиране на централното електроснабдяване, в случаи на бедствия, всички обитатели на сградата могат да се евакуират безопасно.

Поради наличието на тези фактори за безопасност, една сграда не може да се узакони без наличието на ясно обособени аварийни изходи.

Това се случва с ясно видими табели, светлоотразителни маркери и аварийни осветителни тела като тези, които можете да намерите тук.

Те се есенциални както за предпазването на обитателите на една сграда, така и за нейното узаконяване – без тях не може.

Какво прави TeMax.bg толкова сигурен избор

Това, което прави TeMax.bg толкова често посещавано място, е фактът, че реално разполага с всичко нужно, за да покрие нуждите на едно домакинство.

При нас можете да намерите пълна селекция от строителни материали, обзавеждане на офиси, офис столове, маси, бюра и какво ли още не.

Ниските цени и редовната наличност на ценни артикули също привлича вниманието на много бизнеси, тъй като чрез нас те могат да намалят своите разходи значително.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от