Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Стелажи

Филтри

1-23 от 23 продукти

Филтри

1-23 от 23 продукти

Какви са различните видове стелажи?

На пазара както и в портфолиото на Temax.bg ще намерите различни видове стелажи, които са изработени от различни материали. Всеки вид се характеризира с качества, които му носят определени предимства. Представяме ви някои от основните видове:
* Дървени стелажи
Тези видове стелажи са леки и лесни за пренасяне. Често се избират заради автентичният им вид кой пасва на всеки интериорен дизайн. Използват се за съхранение на книги, сувенири, декоративни предмети и снимки.
* Пластмасови стелажи
Тези стелажи също са много леки и удобни. Друго тяхно предимство е, че са устойчиви на влага и корозия. Използват се за съхранение и организация на предмети в бани и други мокри помещения.
* Метални стелажи
Този вид стелажи са предназначени за организиране на по-тежки предмети, тъй като конструкцията им е издръжлива на товари.

 

 

 

Как да избера правилния размер на стелажите?

Това зависи от вашите нужди и броя и размера на предметите, които ще съхранявате на стелажите. Това трябва да бъде определено предварително, за да може да закупите подходящ по размер стелаж, който да не поддаде над натоварването, което е подготвено за него.
Размерът е също от значение за пространството, на което ще поставите стелажа. Трябва да направите предварителни измервания, за да се съобразите с мястото, с което разполагате.

 

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от