Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Стелажи

Филтри

1-19 от 19 продукти

Филтри

1-19 от 19 продукти

Във всеки един дом присъства помещение или кът, в които постоянно цари хаос.

Ние от TeMax ви предлагаме да сложите край на безпорядъка, благодарение на стелажите в този сектор. Осигурили сме ви достъп до наистина разнообразни предложения, които да отговорят на една не малка част от потребителското търсене. Вярваме, че тук ще намерите правилното решение, без да е нужно да се разделяте с огромна сума средства.

Какви стелажи ще откриете в тази категория?

Категорията ни наистина прелива от какви ли не предложения, дело на едни от най-утвърдените и доказали се производители. Предлагаме ви дълъг списък от различни като предназначение метални стелажи.

Някой от тях са подходящи да бъдат поставени в мокро помещение, складова база, място за съхранение на ненужни вещи. Сред множеството стелажи ще попаднете и на пластмасови модели, върху които да подредите грижовно и внимателно всеки един ваш любим чифт обувки.

Всички модели се отличават един от друг, било то по материалите, участващи за изработка, предназначение, дизайн, функционалност, размер, цена или друго. Съветваме ви да отделите достатъчно време, което да инвестирате в разглеждане на предложените етажерки и стелажи и едва след това да извършите инвестиция.

За какво могат да се използват тези съоръжения?

Някой от потребителите ги наричат съоръжения, докато други гледат на тях като част от обзавеждането. Приложението на този тип артикул е наистина широко.

Те са подходящи както за допълнение в дома ви, така и за оборудване на кабинет, магазин, кухненско помещение или друго. Възможностите са наистина огромни и вие сами избирате какво да бъде основното предназначение на висококачествените ни стелажи.

За изработката на една не малка част от тях се използва метал, при други влиза в употреба издръжлива и устойчива пластмаса. Моделите, които са предназначени за обувки, предимно биват изработени от пластмасови сплави.

Нашият онлайн магазин е онова кътче, от където успявате да закупите всичко необходимо както за бита, така и за вас самите. Избирайки да се доверите на TeMax за покупката на стелажи, то вие сте на път да извършите възможно най-разумната инвестиция.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви са различните видове стелажи?

На пазара както и в портфолиото на Temax.bg ще намерите различни видове стелажи, които са изработени от различни материали. Всеки вид се характеризира с качества, които му носят определени предимства. Представяме ви някои от основните видове:
* Дървени стелажи
Тези видове стелажи са леки и лесни за пренасяне. Често се избират заради автентичният им вид кой пасва на всеки интериорен дизайн. Използват се за съхранение на книги, сувенири, декоративни предмети и снимки.
* Пластмасови стелажи
Тези стелажи също са много леки и удобни. Друго тяхно предимство е, че са устойчиви на влага и корозия. Използват се за съхранение и организация на предмети в бани и други мокри помещения.
* Метални стелажи
Този вид стелажи са предназначени за организиране на по-тежки предмети, тъй като конструкцията им е издръжлива на товари.

Как да избера правилния размер на стелажите?

Това зависи от вашите нужди и броя и размера на предметите, които ще съхранявате на стелажите. Това трябва да бъде определено предварително, за да може да закупите подходящ по размер стелаж, който да не поддаде над натоварването, което е подготвено за него.
Размерът е също от значение за пространството, на което ще поставите стелажа. Трябва да направите предварителни измервания, за да се съобразите с мястото, с което разполагате.

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от