Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Стелажи

Филтри

1-19 от 19 продукти

Филтри

1-19 от 19 продукти

Във всеки един дом присъства помещение или кът, в които постоянно цари хаос.

Ние от TeMax ви предлагаме да сложите край на безпорядъка, благодарение на стелажите в този сектор. Осигурили сме ви достъп до наистина разнообразни предложения, които да отговорят на една не малка част от потребителското търсене. Вярваме, че тук ще намерите правилното решение, без да е нужно да се разделяте с огромна сума средства.

Какви стелажи ще откриете в тази категория?

Категорията ни наистина прелива от какви ли не предложения, дело на едни от най-утвърдените и доказали се производители. Предлагаме ви дълъг списък от различни като предназначение метални стелажи.

Някой от тях са подходящи да бъдат поставени в мокро помещение, складова база, място за съхранение на ненужни вещи. Сред множеството стелажи ще попаднете и на пластмасови модели, върху които да подредите грижовно и внимателно всеки един ваш любим чифт обувки.

Всички модели се отличават един от друг, било то по материалите, участващи за изработка, предназначение, дизайн, функционалност, размер, цена или друго. Съветваме ви да отделите достатъчно време, което да инвестирате в разглеждане на предложените етажерки и стелажи и едва след това да извършите инвестиция.

За какво могат да се използват тези съоръжения?

Някой от потребителите ги наричат съоръжения, докато други гледат на тях като част от обзавеждането. Приложението на този тип артикул е наистина широко.

Те са подходящи както за допълнение в дома ви, така и за оборудване на кабинет, магазин, кухненско помещение или друго. Възможностите са наистина огромни и вие сами избирате какво да бъде основното предназначение на висококачествените ни стелажи.

За изработката на една не малка част от тях се използва метал, при други влиза в употреба издръжлива и устойчива пластмаса. Моделите, които са предназначени за обувки, предимно биват изработени от пластмасови сплави.

Нашият онлайн магазин е онова кътче, от където успявате да закупите всичко необходимо както за бита, така и за вас самите. Избирайки да се доверите на TeMax за покупката на стелажи, то вие сте на път да извършите възможно най-разумната инвестиция.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от