Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Шкафове с огледало за баня

Филтри

1-32 от 36 продукти

Страница
  1. ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ ТРАФИК С ОГЛЕДАЛО С ОСВЕТЛЕНИЕ, 65/14/69,5СМ, ДЕСЕН -37%
    ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ ТРАФИК С ОГЛЕДАЛО С ОСВЕТЛЕНИЕ, 65/14/69,5СМ, ДЕСЕН
    Специална цена 247,78 лв. Редовна цена 395,99 лв.
  2. ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ ТРАФИК, С ОГЛЕДАЛО С ОСВЕТЛЕНИЕ, 65/14/69,5 СМ, ЛЯВ -37%
    ГОРЕН ШКАФ ЗА БАНЯ ТРАФИК, С ОГЛЕДАЛО С ОСВЕТЛЕНИЕ, 65/14/69,5 СМ, ЛЯВ
    Специална цена 247,78 лв. Редовна цена 395,99 лв.
Филтри

1-32 от 36 продукти

Страница

Ако до скоро санитарният възел се е явявал единствено като място, където да извършите всеки воден ритуал, то днес за повечето от нас е онзи кът от дома, където успяваме да приведем в ред себе си и собствените си мисли.

На това място релаксираме, откъсваме се от света, мислим върху собствените си тревоги и радости. Какво ще кажете да го обзаведете така, че всяка една вещ да допринася за това да се чувствате уютно и комфортно?!

Горни шкафове за баня - качество и разнообразие от Temax.bg

Ние от TeMax предлагаме на вниманието на потребителите почти неизчерпаем списък от висококачествени, интересни и стилни горни шкафове с огледало, които гарантирано ще се впишат към интериора на всяка баня.

Преди да преминем към съществената част, то нека споменем, че мебелите ни са с доказан произход и са дело на едни от най-известните и доказали се производители в този бранш.

Шкафове с огледала – бъдете винаги перфектни

Шкафовете с огледала имат две основни функции. Когато сутрин ставаме от сън и бързо се отправяме към санитарния възел, то в главите ни се върти единствено мисълта как по-бързо да се приведем във вид за предстоящия ден. Тази мебел ще ви позволи да огледате себе си внимателно и да подобрите значително сутрешния си визия.

Освен това, те са място, където да съхраняваме всякакъв тип козметика, както и хавлиени кърпи. Голямото пространство позволява да поберете всичко, което ви е необходимо и което да ви бъде под ръка във всеки един момент.

Освен като място за съхранение, шкафовете, на които ще попаднете в нашия онлайн магазин, биха могли да се превърнат в основен акцент при обзавеждането на всяко едно мокро помещение, без значение от стила, на който сте заложили.

Съществуват по-малки бани и тоалетни, които се нуждаят от няколко трика, създаващи илюзия за пространственост. Тук при нас ще попаднете и на такива мебели, заемащи малко място и в същото време успяващи да допълнят илюзията.

Дайте воля на въображението си и ви обещаваме, че ще превърнете вашата баня и тоалетна в място, където с наслада да извършвате редицата водни ритуали всеки ден.

Инвестицията, която възнамерявате да извършите за покупката на шкафове с огледала, ще ви се отблагодари многократно. Ние от TeMax сме на мнение, че човек ако сам не си осигури комфорта и удобството, няма кой друг да му го направи!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Може ли да използвам обикновени шкафове за банята?

Не ви препоръчваме да монтирате шкафове, които не са специално предназначени за употреба в банята и тоалетната. Най-важният фактор в тази насока е водоустойчивостта на шкафа, която е от първостепенно значение при избора на качествени мебели за съхранение, които може да се използват в мокрото помещение. Не се изкушавайте да използвате кухненски алтернативи, тъй като те обикновено са по-високи и дълбоки, а това не е особено практично за банята.
Ако цената е това, което ви притеснява, TeMax.bg е вашето място за покупка на горни шкафове за баня. Така ще имате напълно функционална баня, без да се притеснявате за семейния бюджет.

 

 

Кой материал е най-подходящ за шкафовете в банята?

Важно е да заложите на водоустойчиви шкафове за баня, в противен случай ще се наложи да повтаряте инвестицията скоро.
Влагата, парата и водата са силни агресори за дървото и дървените компоненти. Просмуквайки се във фибрите на дървесината, те могат да предизвикат издуване, напукване и лющене на шкафа, а също така и да доведат до образуване на мухъл и плесен. Затова ако искате да заложите на дървени шкафове за баня, уверете се, че те са специално обработени, за да устоят на тези условия.
Ние ви препоръчваме горни шкафове за баня от PVC, тъй като материалът е устойчив на влажните условия и е с много по-добра трайност в такава среда.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от