Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

От 03 до 04.12.22г. -17% на всички стоки. Отстъпката се начислява в количката.

Горни шкафове

Филтри

1-32 от 47 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 47 продукти

Страница

Ако до скоро санитарният възел се е явявал единствено като място, където да извършите всеки воден ритуал, то днес за повечето от нас е онзи кът от дома, където успяваме да приведем в ред себе си и собствените си мисли.

На това място релаксираме, откъсваме се от света, мислим върху собствените си тревоги и радости. Какво ще кажете да го обзаведете така, че всяка една вещ да допринася за това да се чувствате уютно и комфортно?!

Горни шкафове за баня - качество и разнообразие от Temax.bg

Ние от TeMax предлагаме на вниманието на потребителите почти неизчерпаем списък от висококачествени, интересни и стилни горни шкафове с огледало, които гарантирано ще се впишат към интериора на всяка баня.

Преди да преминем към съществената част, то нека споменем, че мебелите ни са с доказан произход и са дело на едни от най-известните и доказали се производители в този бранш.

Шкафове с огледала – бъдете винаги перфектни

Шкафовете с огледала имат две основни функции. Когато сутрин ставаме от сън и бързо се отправяме към санитарния възел, то в главите ни се върти единствено мисълта как по-бързо да се приведем във вид за предстоящия ден. Тази мебел ще ви позволи да огледате себе си внимателно и да подобрите значително сутрешния си визия.

Освен това, те са място, където да съхраняваме всякакъв тип козметика, както и хавлиени кърпи. Голямото пространство позволява да поберете всичко, което ви е необходимо и което да ви бъде под ръка във всеки един момент.

Освен като място за съхранение, шкафовете, на които ще попаднете в нашия онлайн магазин, биха могли да се превърнат в основен акцент при обзавеждането на всяко едно мокро помещение, без значение от стила, на който сте заложили.

Съществуват по-малки бани и тоалетни, които се нуждаят от няколко трика, създаващи илюзия за пространственост. Тук при нас ще попаднете и на такива мебели, заемащи малко място и в същото време успяващи да допълнят илюзията.

Дайте воля на въображението си и ви обещаваме, че ще превърнете вашата баня и тоалетна в място, където с наслада да извършвате редицата водни ритуали всеки ден.

Инвестицията, която възнамерявате да извършите за покупката на шкафове с огледала, ще ви се отблагодари многократно. Ние от TeMax сме на мнение, че човек ако сам не си осигури комфорта и удобството, няма кой друг да му го направи!

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от