Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Закачалки и хавлийници

Филтри

1-32 от 70 продукти

Страница
 1. ЗАКАЧАЛКА BELLA ЕДИНИЧНА
  ЗАКАЧАЛКА BELLA ЕДИНИЧНА
  6,99 лв.
 2. ЗАКАЧАЛКА IKIGAI Д1 ДВОЙНА -63%
  ЗАКАЧАЛКА IKIGAI Д1 ДВОЙНА
  Специална цена 2,57 лв. Редовна цена 6,99 лв.
 3. ЗАКАЧАЛКА IKIGAI Д1 ЧЕТВОРНА
  ЗАКАЧАЛКА IKIGAI Д1 ЧЕТВОРНА
  9,99 лв.
 4. ЗАКАЧАЛКА IKIGAI Д2 ДВОЙНА-2БР/ЛЕП.9/4,5
  ЗАКАЧАЛКА IKIGAI Д2 ДВОЙНА-2БР/ЛЕП.9/4,5
  9,99 лв.
 5. ЗАКАЧАЛКА MODERNO САТЕН
  ЗАКАЧАЛКА MODERNO САТЕН
  12,69 лв.
 6. ЗАКАЧАЛКА MODERNO САТЕН С 6 КУКИ
  ЗАКАЧАЛКА MODERNO САТЕН С 6 КУКИ
  35,49 лв.
 7. ЗАКАЧАЛКА OPTIMO БЯЛА ДВОЙНА -15%
  ЗАКАЧАЛКА OPTIMO БЯЛА ДВОЙНА
  Специална цена 8,49 лв. Редовна цена 9,99 лв.
 8. ЗАКАЧАЛКА OPTIMO ЧЕРНА ДВОЙНА -15%
  ЗАКАЧАЛКА OPTIMO ЧЕРНА ДВОЙНА
  Специална цена 8,49 лв. Редовна цена 9,99 лв.
 9. ЗАКАЧАЛКА OPTIMO ЧЕРНА ЕДИНИЧНА
  ЗАКАЧАЛКА OPTIMO ЧЕРНА ЕДИНИЧНА
  8,29 лв.
Филтри

1-32 от 70 продукти

Страница

Тъй като банята е място за чистота, отпускане и снемана на грижите натрупани през деня, следва това място да предлага известно количество удобства.

Едни от тези удобства са различните предложения от закачалки и хавлийници, които можете да намерите тук на TeMax.bg – вече с много повече избори за умни решения.

Защо са ви нужни хавлийници и закачалки

Това, което една закачалка или хавлийник прави за вас, е че ви дава място на което удобно да оставите кърпи за ръце, лице и тяло, без те да се докосват до мокри повърхности.

Това къде ще монтирате тези подпомагащи средства зависи изцяло от потребностите на вашето домакинство или офис баня, като най-добрите места са до душ кабината, ваната или мивката.

Освен място за сухи хавлии, тези средства могат да служат като място за сушене на вече използвани хавлии.

Различните видове хавлийници могат да разперят хавлията, като оставят достатъчно място между сгънатата част и двата висящи края, за да минава въздух между тях и така тя да се проветрява и изсушава значително по-бързо и ефикасно.

За да дадем шанс на избор на всеки наш клиент да намери точно това, което харесва като дизайн и функция, напълнихме тези редове с продукти от всякакъв вид материал, дизайн и форма.

Освен за хавлии и кърпи тук ще намерите закачалки за различни принадлежности, както и малки комбинирани етажерки за съхранение на тоалетни принадлежности.

Те могат да бъдат монтирани на стената, върху страницата на мебел или до ваната, така че да ви служат най-добре, точно там където най-много имате нужда от тях.

Как да монтирате вашите закачалки и хавлийници правилно

Монтажа на каквото и да е било в една баня е доста деликатен процес, тъй като много често се налага този монтаж да се прави върху фаянсови или керамични плочки. Този вид стенно покритие се води изключително крехко и за това всякакво пробиване е нужно да се направи внимателно и на правилното място.

Единият от по-безопасните варианти е хавлийниците и закачалките по избор, да бъдат монтирани на фуга между плочките. Там основата е значително по-мека и ронлива и вероятността от спукване на плочката е по-малка.

Другият вариант е да се монтира върху плочка, като е важно бургията да бъде остра и да се работи без ударна функция на дрелката, поне докато не се стигне до субстрата под плочката.

След това, спокойно можете да дупчите с ударен момент до желаната от вас дълбочина – винаги бдете за кабели.

Защо да се спрете на предложенията от TeMax.bg

Това, което ни отличава от останалите магазини за мебели за баня и аксесоари, е че ние предлагаме изключително добро разнообразие от интересни и стилни избори.

При нас ще откриете наистина различни по стил и дизайн неща, и то на добра цена, с гарантирано качество – все пак сме най-довереният онлайн магазин в България.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от