Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Обков и железария

Филтри

1-32 от 801 продукти

Филтри

1-32 от 801 продукти

Обковът и железарията са естествената прогресия на всеки довършителен проект – без тях е трудно да се създадат стабилни подвижни конструкции или мебели.

И тъй като тези продукти са тъй важни за довършителната дейност на страшно много места, екипът на TeMax.bg създаде специална селекция от продукти специфично насочени към доставянето ви на обков и железария.

Каква е обков и каква железария предлагаме

Железарията е обобщаващ термин, които обема всички видове железни изделия предвидени за фиксиране, подкрепяне или добавяне на аксесоари върху мебели. Те може да се разделят на следните подкатегории:

Обковът за мебели може да се категоризира в следните отделни вида;

Като под обков се взимат предвид допълнителните нужни материали за създаването на функционални мебели, в това число колелата за мебели. Друг важен обков са и пантите за кухненски врати с гнезда в основата на самата врата.

Как да изберете правилния обков за своя проект

Обковът завършва вида и функционалността на една мебел, без него е трудно да си представим функционална кухня без дръжки.

За да изберете правилния за вас обков и железария, е важно първо да обърнете внимание на размерите на кухнята и броят на дръжките, които са ви нужни.

За създаването на добре функционираща кухня ще се нуждаете от дръжка на всяка врата, освен ако тя не е с push механизъм, които работи при натискане на вратичката.

Предимството на дръжките, е че намаляват количеството мазни петна и следи от пръсти по вратичките в кухнята. Изберете дръжка, която е удобна за хващане, не залгайте единствено на нейната естетика.

Да, една дръжка може да направи или провали вида на една кухня, но е важно самата дръжка да бъде удобна.

Важно е и да обърнете внимание на пантите – изберете панти с плавно затваряне, за да намалите шума при затваряне на вратичките.

Тези панти имат нужда от смазване поне веднъж на 2-3 години в зависимост от влажността в кухнята.

Защо да пазарувате от TeMax.bg

Причината да пазарувате от TeMax.bg е понеже ние продаваме на 10% по-ниски цени от нашите конкуренти, и то продаваме продукти, които са трудни за намиране на други места.

Изберете своя артикул, изберете начин на доставка и го получете в рамките на три работни дни до всеки адрес в страната или до най-удобния ви офис на куриерска услуга.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от