Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Корди, дискове и шпули

Филтри

1-32 от 34 продукти

Страница
 1. КОРДА ЗА КОСА ЗВЕЗДА 2.4*15M
  КОРДА ЗА КОСА ЗВЕЗДА 2.4*15M
  2,99 лв.
 2. КОРДА ЗА КОСА ЗВЕЗДА 3.0*15M
  КОРДА ЗА КОСА ЗВЕЗДА 3.0*15M
  3,99 лв.
 3. КОРДА ЗА КОСА КВАДРАТ 2.4*15M
  КОРДА ЗА КОСА КВАДРАТ 2.4*15M
  3,49 лв.
 4. КОРДА ЗА КОСА КВАДРАТ 2.7*15M
  КОРДА ЗА КОСА КВАДРАТ 2.7*15M
  4,49 лв.
 5. КОРДА ЗА КОСА КРЪГЛА 2.4*15M
  КОРДА ЗА КОСА КРЪГЛА 2.4*15M
  3,99 лв.
 6. КОРДА ЗА КОСА СПИРАЛА 2.4*15M
  КОРДА ЗА КОСА СПИРАЛА 2.4*15M
  3,99 лв.
 7. НОЖ ТРИЛЪЧЕВ ЗА МОТОРНА КОСА 255ММ
  НОЖ ТРИЛЪЧЕВ ЗА МОТОРНА КОСА 255ММ
  5,49 лв.
 8. САМАР ЗА МОТ.КОСА ШИР.МЕКИ КОЛАН УНИВ.RD
  САМАР ЗА МОТ.КОСА ШИР.МЕКИ КОЛАН УНИВ.RD
  31,99 лв.
Филтри

1-32 от 34 продукти

Страница

В тази категория ще откриете не малко на брой принадлежности за вашите електрически коси. Прецизно сме селектирали всеки един от продуктите, така че да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните от вас.

Имаме решение, което вярваме, че отговаря пълноценно на вашето търсене. Доверете ни се и ви гарантираме, че ще останете наистина доволни от избора, който сте направили.

Какви корди, дискове и шпули за тримери ще намерите в Temax.bg

Разполагаме с висок клас корди и ножове за косачки, които ще ви спомогнат за правилното поддържане на вашите градини и дворни пространства. Целта ни се състои в това да помагаме на клиентите да превърнат едно от любимите места в своя дом в наслада за сетивата. Бъдете сигурни, че няма да остане нито един съсед, който да не ви завиди за постигнатите резултати.

Вярваме, че с помощта на нашите корди и ножове за косачки едно от най-досадните задължения, а именно косенето на тревата не просто ще се превърне в детска игра, но и ще ви донесе наслада, за която ни най-малко сте подозирали.

Бъдете разумни и направете онзи избор, който е в състояние да промени живота ви, но не и банковата ви сметка. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. От вас се изисква единствено да посетите онлайн магазина ни и да извършите покупка на търсените от вас корди и ножове за косачки.

Защо да изберете нашия онлайн магазин за покупка на корди и дискове за тримери?

Дълъг е списъкът с причини, подтикващи ви да се доверите на нас, а не на който и да е било друг обект в страната ни. На първо място няма как да не споменем за разнообразието от градински машини, достигащо до вас. То е толкова богато, че човек често изпада в затруднение кой точно продукт да превърне в своя собственост.

Ако имате някакви въпроси, свързани с артикулното ни разнообразие, то нашият съвет е да се доверите на обслужващия ви персонал, който е в готовност да ви съдейства, с цел разрешаването на на-сложния за вас казус.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от