Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Корди, дискове и шпули

Филтри

1-32 от 49 продукти

Страница
 1. КОРДА 1.3ММХ15М КРЪГЛА MAKITA
  КОРДА 1.3ММХ15М КРЪГЛА MAKITA
  4,99 лв.
 2. КОРДА 1.6ММХ15М КРЪГЛА MAKITA
  КОРДА 1.6ММХ15М КРЪГЛА MAKITA
  5,99 лв.
 3. КОРДА 2.4ММХ15М КВАДРАТ MAKITA
  КОРДА 2.4ММХ15М КВАДРАТ MAKITA
  8,49 лв.
 4. КОРДА 2.4ММХ15М КРЪГЛА MAKITA
  КОРДА 2.4ММХ15М КРЪГЛА MAKITA
  8,49 лв.
 5. КОРДА 2.4ММХ15М СПИРАЛА MAKITA
  КОРДА 2.4ММХ15М СПИРАЛА MAKITA
  9,99 лв.
 6. КОРДА 2ММХ15М КРЪГЛА MAKITA
  КОРДА 2ММХ15М КРЪГЛА MAKITA
  8,99 лв.
 7. КОРДА 2ММХ15М СПИРАЛА MAKITA
  КОРДА 2ММХ15М СПИРАЛА MAKITA
  7,49 лв.
 8. КОРДА 3ММХ15М КРЪГЛА MAKITA
  КОРДА 3ММХ15М КРЪГЛА MAKITA
  10,99 лв.
Филтри

1-32 от 49 продукти

Страница

В тази категория ще откриете не малко на брой принадлежности за вашите електрически коси. Прецизно сме селектирали всеки един от продуктите, така че да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните от вас.

Имаме решение, което вярваме, че отговаря пълноценно на вашето търсене. Доверете ни се и ви гарантираме, че ще останете наистина доволни от избора, който сте направили.

Какви корди, дискове и шпули за тримери ще намерите в Temax.bg

Разполагаме с висок клас корди и ножове за косачки, които ще ви спомогнат за правилното поддържане на вашите градини и дворни пространства. Целта ни се състои в това да помагаме на клиентите да превърнат едно от любимите места в своя дом в наслада за сетивата. Бъдете сигурни, че няма да остане нито един съсед, който да не ви завиди за постигнатите резултати.

Вярваме, че с помощта на нашите корди и ножове за косачки едно от най-досадните задължения, а именно косенето на тревата не просто ще се превърне в детска игра, но и ще ви донесе наслада, за която ни най-малко сте подозирали.

Бъдете разумни и направете онзи избор, който е в състояние да промени живота ви, но не и банковата ви сметка. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. От вас се изисква единствено да посетите онлайн магазина ни и да извършите покупка на търсените от вас корди и ножове за косачки.

Защо да изберете нашия онлайн магазин за покупка на корди и дискове за тримери?

Дълъг е списъкът с причини, подтикващи ви да се доверите на нас, а не на който и да е било друг обект в страната ни. На първо място няма как да не споменем за разнообразието от градински машини, достигащо до вас. То е толкова богато, че човек често изпада в затруднение кой точно продукт да превърне в своя собственост.

Ако имате някакви въпроси, свързани с артикулното ни разнообразие, то нашият съвет е да се доверите на обслужващия ви персонал, който е в готовност да ви съдейства, с цел разрешаването на на-сложния за вас казус.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от