Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Мебели за антре

Филтри

1-9 от 9 продукти

Филтри

1-9 от 9 продукти

Антрето, или входната част на един дом, е първият вестибюл, в които влизат новите посетите на един дом. Неговата роля е да действа като междинно помещение за обувките, чехлите и връхните дрехи на жителите и посетители на едно жилище.

Това мигновено поставя тази стая в особено важна позиция – да съхранява и освежава дрехите и обувките на всеки влезнал в дома ви.

За да ви помогнем да обогатите своя дом, екипът на TeMax.bg избра уникални мебели за антре на много достъпна за вас цена.

Какви мебели за антре предлагаме

Тук можете да намерите шкафове за обувки, интериорни огледала, закачалки и изтривалки за антре, като комплект или като отделни артикули. С тях можете да започнете обзавеждането на вашата преходна част от дома или да завършите вече започнато.

Запазете вашият дом подреден и чист с изцяло новата селекция от важни за интериора мебели за антре, които ще ви помогнат да:

  • Съхраните своите връхни дрехи свежи за по-дълго време;
  • Ще отдели мръсотията на външния свят от дома;
  • Ще даде място за съхраняване на обувки за всички сезони;
  • Ще ви даде място за по-удобно обуване.
  • Намалите внесената в дома мръсотия през зимата.

От какви мебели има нужда едно антре

Мебелите, от които има нужда едно антре са основно свързани с почистването или съхраняването на обувки, якета, чадъри и връхни дрехи.

Ако искате да олекотите процесът по обуване и да направите навеждането си по-лесно, можете да вземете комбинирано антре със закачалка, шкаф за обувки и пейка за сядане.

Този вид мебел комбинира всички най-ценни елементи за едно антре в една мебел, което е идеален избор за малки пространства или обособяване на част от коридора до вратата.

Не е нужно да монтирате, закачвате или да дупчите дупки, единствено избирате мястото, купувате артикула от нас, получавате го до 5 дни, сглобявате го и всичко друго е история.

Можете и да изберете интериорни огледала, които да ви помогнат да се подготвите за деня си и да проверите дали всичко по вас и вашия тоалет и изрядно.

Вземете огледало в половин или цял ръст и направете малкото пространство да изглежда една идея по-голямо.

Защо можете да имате доверие на TeMax.bg

Можете да имате доверие не TeMax.bg, тъй като сме част от света на домашните потреби, мебелите, строителството и оборудването, от вече 15 години.

През това време научихме много и го приложихме в новия си бизнес модел, с които успяваме да задоволим нуждите на хиляди хора всеки месец – станете един от тях още днес.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от