Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Интериорни огледала

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Довършителните щрихи на един дом могат да са най-трудната задача, дори да сте вдигали стени и правили нова канализация. За някои домове няма край на ремонтите, не заради ниско качество, а заради непрестанно променящи се нужди и желания.

За да сложите край на своето безкрайно пътешествие, екипът на TeMax.bg избра специални интериорни огледала специално направени за стилизирането на един дом.

Тези огледала са перфектната интериорна щриха в антрето, от която се нуждаете, за да наречете един проект завършен.

Интериорните огледала и тяхната роля в дома ви

Интериорните огледала имат особено важна роля в живота на всеки човек. Още от създаването на идеалната огледална повърхност през 16-ти век, човекът е обсебен със своя обратен образ.

Това е така, тъй като най-сетне имаме възможност да се погледнем през очите на другите, но без да използваме трикове или камери.

За да задоволим това любопитство, и да отговорим правилно на тази нужда, ние направихме специален каталог и го напълнихме само с интериорни огледала.

Този каталог съдържа всичко, от което едно семейство може да има нужда, без значение дали търси огледало за антрето, банята или спалнята.

Къде можете да сложите своите нови интериорни огледала

Едно от местата, на които можете да поставите нашите интериорни огледала, е в антрето. Там те са идеално позиционирани да ви предоставят яснота за това как изглеждате преди да излезете, и как изглеждате, когато се върнете у дома.

Можете да проверите грима си, дрехите и комбинацията от цветове, която носите днес в пълен размер или в половин размер – и то под различна светлина от тази в банята или спалнята.

Сложете огледало в цял ръст и направете самоизследването не просто в навик, а традиция.

Не е нужно да се втренчвате цяла вечност в повърхността на кристалното езеро, докато бъдете консумирани от красотата си като клетият Нарцис, за да забележите, че вашият чар е винаги на лице.

Избраните от нас огледала за интериора са няколко вида:

  • Огледала с рамка;
  • Огледала без рамка;
  • Огледала за стена;
  • Настолни огледала;
  • Огледала за под.

Ние предлагаме и различни размери и форми огледала, с или без рамка – и то ги предлагаме със специална опаковка да гарантираме, че ще пристигнат здрави до вас.

Надежден избор за всичко, от което се нуждаете – TeMax.bg

Това, от което едно семейство може да се нуждае ще варира значително през годините. За да откликнете на нуждите на своите любими по възможно най-добър начин, TeMax.bg направи селекция от продукти, с които най-сетне да оставите назад разочарованието от некачествените артикули от Азия.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от