Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Ламперия

Филтри

1-32 от 61 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 61 продукти

Страница

От всички видове покрития за таван и стени на сайта на TeMax.bg, единствено изложената пред вас ламперия за таван и стени ви дава възможност да работите с отлични и леки материали – те са от PVC. Защо това е важно?

Важно е покритието за таван или стена да бъде леко, за да не се налага използването на сложни системи за монтаж. Важно е също така те да са приятни за гледане, тъй като те оформят вида на помещението.

PVC ламперияta пасва идеално на тези две качества – тя е лека, тоест се монтира леко, и е същевременно красива и приятна за очите и при допир.

Единствено тук можете да намерите толкова богат асортимент именно от идеално изработена, фина ламперия за стени и таван и то на отлична цена спрямо качеството. Ето малко повече за предложенията ни.

Какви видове ламперия за таван и стени предлагаме тук

При нас можете да намерите PVC ламперия – избрахме нея, защото е лесна за произвеждане, съчетава всички важни качества нужни за създаването на красиво помещение, и е също така на достъпна цена.

Богатото разнообразие от цветове, текстури и размери, ви дават възможността идеално да проектирате своя дом, антре или лоби на хотел, без да се налага да правите компромис.

Има няколко вида ламперия според вида на монтаж – избраната от нас се монтира чрез профили за стената, които се монтират с дюбели. Те придават цялостна равнина на крайното покритие, като по този начин изравняват неравностите, които може да са на лице.

Кога е удачно да се използва ламперията

Ламперията се използва, когато искате да придадете едно по-триизмерно усещане на помещението. Тя е удачен избор за покритие на тавани и стени както в кухни, така и в холове и други части на дома ви.

Поради свойствата на PVC материала, от който са направени, всеки лист пасва идеално в другия, като при тях не се наблюдават температурните и влагови разширения, каквито винаги има при дървесината.

Така можете да разчитате на дългогодишно покритие за вашите стени и тавани, които не гният, не се изкривяват и имат приятен и естествен вид.

Най-добрите цени на пазара само на TeMax.bg

Най-доброто, което можете да направите за себе си е да изберете продукт като изложената пред вас ламперия за таван и стени. Качеството тук е наистина от значение – то ви дава възможността да разчитате на крайните резултати и тяхната красота.

Всяка инвестиция в дома си заслужава, стига тя да е направена с умисъл и да е подбрана добре – това ще получите, когато пазарувате от TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Лесен ли е монтажът на ламперията?

Монтажът на ламперията е лесен и може да го направите сами, без да се допитвате до специалисти. Процесът по монтаж не включва мокри или допълнителни завършващи дейности. Също така монтирането на ламперия не отнема много време и труд.
За да монтирате ламперията е необходимо към стената да се прикрепят дървена конструкция, върху която да се инсталират PVC плоскостите. След като поставите ламперията може да използвате допълнителни декоративни елементи.

 

Какви са предимствата на PVC ламперията?

PVC ламперията придава на интериора на стаята един завършен и красив вид. PVC материала е предпочитан за изграждане на ламперии, защото е лесен за рязане и обработване. Ламперията от PVC материал е лесна за поддържане и чистене.
PVC ламперията се характеризира с водоустойчивост, висока якост на материала и дълъг експлоатационен период. Външният вид на ламперията не се променя дълго и запазва своите качества за дълго време след монтажа.
PVC ламперията е страхотен начин да запазите стените в дома си от влиянието на влагата. Когато са покрити с PVC облицовка стените запазват целостта на мазилката за по-дълго време. PVC панелите отговарят за всички хигиенни изисквания и са най-подходящи за помещения като бани и кухни.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от