Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Душ системи

Филтри

1-32 от 33 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 33 продукти

Страница

Душ системите са изключително важна част от обзавеждането на всяка една баня. Без тяхното присъствие изпълняването на ежедневните водни ритуали в никакъв случай нямаше да бъдат такава наслада и релакс, особено след края на продължителния и изморителен работен ден.

Благодарение на този продукт ние имаме възможност да настройваме температурата на водата, както и силата на водната струя, която желаем да попада върху тялото ни.

За какво да внимаваме, когато избираме душ система?

Редица са факторите, които е нужно да съобразим тогава, когато решаваме да закупим душ система. На първо място трябва да преценим внимателно големината на пространството. Често в бързината хората пропускат да отдадат нужното внимание на квадратурата на мокрото помещение и резултатът не е толкова задоволяващ, колкото им се иска.

Формата и функционалността на душ системата са също толкова важни, колкото и големината. В зависимост от това какво мокрото помещение къде се намира дали в дома ви или в друга сграда, която е ваша собственост.

Ако е необходимо да извършите покупка на душ система, която трябва да бъде монтирана във фитнес зала, на която самите вие сте собственик, то бихте могли да инвестирате парите си в икономични и качествени решения, които да ви дарят с надеждност и дълъг експлоатационен период. Тогава, например, не е от такова значение дали душът разполага с 5, 8 или 10 функции.

Формата на душа е също толкова важно, колкото и всички останали фактори, които да вземете под внимание. Тя, до една степен, е определяща за визията, с която допълвате помещението. Поради тази причина често формата на душ системата се съобразява с формата на мивката, тоалетната чиния или друга част от обзавеждането на банята.

Каквото и да ви съветват служителите в множеството търговски обекти, то не забравяйте, че всичко е въпрос на личен вкус и предпочитания. Вие сами избирате как да изглежда помещението в дома ви.

В онлайн магазина TeMax ще откриете почти неизчерпаемо разнообразие от всякакви видове душ системи, които вярваме, че са в състояние да внесат лукс, изящество и хармония в домовете ви. Направете правилния избор, за който няма да съжалявате.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Какви видове душ системи съществуват?

На пазара както и в онлайн магазина на Temax.bg може да намерите няколко вида душ системи:
* Стандартни душ глави
Това са вид стандартни душ глави, които се монтират на стената и осъществяват единичен поток на вода;
* Ръчни душ глави
Те предлагат по-голяма гъвкавост, защото могат да се взимат с ръка и така да се използват за достигане на по-далечни места, което е важно в чистенето на банята.
* Комбинирани душ системи
Това са вид стандартни или ръчни душ системи, които могат да се използват заедно или по отделно.
* Масажни душове
Имат много функция, с които може да се прави воден масаж.

 

Как се инсталира душ система?

Това най-вече варира от модела на душ системата. Повечето инсталации включват няколко основни стъпки:
* Подготовка на водоподаващата система
Подгответе тръбите и водопроводните връзки за инсталация на душ системата като изключите подаването на вода от главния водопровод.
* Монтаж на душ панела
Монтирайте душ панела на стената според инструкциите на производителя.
* Свързване на тръбите
Свържете водопроводните тръби към душ системата. Не забравяйте да свържете и двете тръби за горещата и студената вода.
* Тестване
Пуснете водата и тествайте душ системата, за да се уверите, че всичко работи правилно.
Това е най-лесният начин за инсталиране на душ системи. Все пак при някои по-сложни ситуации може да се наложи да потърсите помощ от водопроводчик.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от