Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Мрежи и огради

Филтри

1-32 от 121 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 121 продукти

Страница

Модерните мрежи и огради са естествено продължение в развитието на старата оградна технология. Те превъзхождат старите живи плетове със своята лекота, сила и значително по-кратко време за изграждане.

Дори най-скромният двор е обграден от някакъв вид преграда, но ако искате тя да е от висококачествени модерни материали, то TeMax.bg е правилното място за вас.

Тук ще откриете не само мрежи и огради, но и аксесоари и добавки към тях като мрежести врати, поцинковани колове със стъпки за бетон и много друго.

С какви мрежи и огради разполагаме

На преден план в модерното земеделие излизат трайните поцинковани огради – те могат да бъдат два вида – релсови твърди огради, или подвижни мрежи за по-лесна модулация.

И двата основни вида оградни техники имат своите предимства – мрежите с тяхната лекота на инсталация, а твърдите огради с тяхната сигурност и здравина.

За да се създаде една стабилна и сигурна ограда, която да издържи на вятъра и натиска от околната пръст, е нужно тя да бъде подсигурена към колове. Тези колове играят основната структурна роля като дават здравина на оградата по цялото ѝ протежение.

Нашата селекция съдържа, но не се ограничава до:

  • Оградни мрежи;
  • Телове за връзване;
  • Пана и колове за огради;
  • Предпазни мрежи и синтетични покривала;
  • Декоративни огради за градината.

Как правилно да положите своята ограда в почва

Най-първото нещо над, което е добре да се фокусирате при създаване на своята ограда, е нейната дължина.

След това ще трябва да прецените дали търсите оградна мрежа, която е мека и лесна за полагане, или пана с колове, които са по-здрави, но струват повече и отнемат повече време да се инсталират.

След направения избор е добре да положите права линия, като на тази линия да поставите маркери за колове. На мястото на маркерите изкопавате дълбоки дупки, до 1,25м в дълбочина за основата на коловете.

Коловете могат да бъдат от почти всичко, важното е да са солидни – старите огради са се правили от бетонени колове, новите могат да се направят от поцинковани колове.

След това идва полагането на самата мрежа или пана – при мрежата е добре коловете да са на разстояние от поне 2 метра, при паната това зависи от дължината на самите продукти.

Защо винаги ще имате избор на TeMax.bg

Нашата мисия е да предоставим избор за всеки, и то не само един а по много и все от добри производители. Така можете да бъдете сигурни, че каквито и мрежи и огради да изберете, те ще ви служат вярно дълго време след тяхното закупуване.

Прочети повече

Защо е важно да покрием оранжерията с мрежи и огради?

През най-горещите дни от годината насажденията в оранжерията са застрашени от изгаряне причинени от силните слънчеви лъчи. През тези дни е най-подходящо да използвате мрежи и огради, за да покриете оранжерията и да запазите максимално зеленчуците, които сте посели.
Мрежите за оранжерии са изработени от фини устойчиви на слънчевите лъчи влакна, които са оплетени в дребна решетъчна мрежа. Благодарение на това се създава хубава сянка, която пази насажденията. Мрежата за оранжерия има характерен тъмнозелен цвят, което я прави лесно разпознаваема. Поставят се директно върху найлона, с които е покрита оранжерията.

Как да оградим цветни лехи с мрежи и огради от TeMax.bg?

За по-красив и подреден вид на градината е препоръчително лехите да са отделени една от друга с разделение. Може да използвате камъни, дървени или пластмасови мрежи и огради. С помощта на тези ограничения цветните лехи ще са по-добре очертани, което ще ви помогне да дадете нужната грижа на всички растения във вашата цветна градина. По този начин ще може да почиствате и поливате лехите с цветя по-лесно. Изберете най-подходящият дизайн и размер, за да постигнете завършен вид на градината.

 

© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от