Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аксесоари за маркучи

Филтри

1-32 от 152 продукти

Филтри

1-32 от 152 продукти

В TeMax имате възможност да откриете всичко, което ви е необходимо за градината. Ако живеете в къща, разполагаща със зелена площ, то бъдете сигурни, че един от основните атрибути, нужен за поддръжката й, то това е маркучът.

Често обаче се случва да забравяме за редицата аксесоари, спомагащи за плавното и безпроблемно извършване на множеството дейности. Създадохме за вас категория, в която внимателно и прецизно сме селектирали десетки накрайници за маркучи.

Всички те се различават един от друг, спрямо модел, диаметър и характеристики. Гарантираме, че материалите, участващи при изработката им, са високо устойчиви на всякакво време и атмосферни влияния. Не е нужно да ги съхранявате на закрито, когато температурите навън са прекалено ниски или високи.

Единственото, което ви препоръчваме, е да бъдете внимателни, когато извършвате покупката, за да не се окаже накрая, че аксесоарът, поставен в кошницата, не е онова, от което се нуждаете.

Какви накрайници за маркучи ви предлагаме ние и защо да пазарувате от TeMax?

В богатата и почти преливаща категория от градински аксесоари ще попаднете на наистина огромно разнообразие от накрайници. Всички те имат за цел да задоволят нуждите на потребителя и да отговорят подобаващо на търсенето му.

При нас ще откриете коляно за капков маркуч, тройник за лентов капков маркуч, съединителен кран, стартер, капкообразовател, разклонител, оребрено коляно, адаптер за бърза връзка, различни модели разклонители за конектори, пистолети за пръскане, предлагащи различни функции и много други.

Избирайки нас, то вие ще попаднете на най-доброто, появявало се някога на пазара. Освен многообразие, ние ви предлагаме и качество, за което не се налага да променяте цялостно банковата си сметка. Всеки един продукт, освен че е дело на световна марка, утвърдила своите престиж и реноме, то той е в състояние да ви осигури продължителен период на експлоатация.

В случай, че имате някакви въпроси или запитвания, бихте могли да се свържете с обслужващия ни персонал. Любезните служители ще ви съдействат безотказно, така че казусът да остане в миналото. Изберете нашите накрайници за маркучи и сами ще се уверите колко по-лесна и приятна ще изглежда дейността в градината.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Кои аксесоари за маркучи ще улеснят поливането?

Една добра поливна система не представлява само маркуч. Качественото напояване изисква по-сложни системи, които се състоят от няколко принадлежности. Експертите на Temax.bg са единодушни, че за аксесоарите за маркучи са незаменима част от добрите поливни съоръжения.
Списъкът на накрайници и пособия, които улесняват поливането не е никак малък:
- Разредители за вода;
- Държач за маркуч;
- Пистолети за пръскане;
- Количка за маркуч;
- Макара за маркуч;
- Пръскалка;
- Стойка за маркуч;
- Конектори;
- Кранови резки.
Наличието на тези аксесоари ще ви помогне за по-качественото и ефективно поливане на градини, оранжерии, ниви и лехи.

 

 

Какво е конектор за маркуч?

Конекторът е един от най-ценните аксесоари, които трябва да притежавате, ако всекидневно използвате маркучи за поливане. Това е елемент, който има важната задача да свърже маркуча с пръскачки, кранчета или дюзи.
Най-качествените конектори са изработени от месинг, защото са най-издръжливи на течове. Други видове съединители са изработени от пластмаса или метал. Тези накрайници имат два отвора. В единия се поставя маркуча, а в другия пособието, с което ще се осъществява връзката.
Съединители са много лесни за използване. Не е нужно да полагате допълнителни усилия при свързването или прекъсването на връзката. От големината на аксесоара зависи за каква дължина маркучи е подходящ.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от