Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Сифони и решетки

Филтри

1-32 от 135 продукти

Филтри

1-32 от 135 продукти

Сифоните са ключов елемент за успешното и ефективно функциониране на почти всяка канализационна система. Тези ВиК части от обзавеждането на помещенията, където имаме инсталирани мивки имат функцията да гарантират оттичането на отпадни води от банята и кухнята във всеки български дом.

Сифони – какво точно правят

Работата им е да гарантират безпроблемната работа на ВиК системите като предотвратяват запушвания и затлачвания на канала. Те възпират външни твърди тела, които могат да запушат канала и да доведат до евентуални проблеми и дори до наводнение вкъщи.

Къде се използват

Най-честата употреба на тези елементи е в няколко ключови зони, включително:

  • Подът в банята;
  • Мивките в банята и кухнята;
  • Външните умивалници;
  • Ваните и джакузитата;.

Широко разпространената употреба резонно е създала предпоставки за изработката на сифони от различни материали, в различни форми, с различно приложение. Сред тях ще откриете прави подови сифони за баня, ъглови за тераси, за вани, за писоари, за поддушови корита и различни други вариации.

Сифони за мивки

Най-често при покупка на сифони следва да се съобразите с индивидуалните характеристики на отделните помещения. Благодарение на това планираме ще можете да подберете най-подходящия вариант за мивката в кухнята например.

Сред ключовите характеристики, които следва да съблюдаваме при избор на този тип ВиК продукт са спецификите на монтажа и дебитът на водата, с която ще трябва да се справи съответния компоненти. Често изборът на потребителите се обуславя от 2 ключови варианта – сифон с твърда връзка, които е по-труден за монтаж, но по-надежден и такъв с мека връзка, който е със значително по-лесен монтаж и често се избира от домашните майстори.

Първият вид резонно е по-лесен за поддръжка, което го прави подходящ именно за мивката. Там, интензитетът на употреба е по-висок, а освен това мазнините от храна често са причина за проблеми, които с твърда връзка могат лесно да бъдат отстранени.

Ако планирате да използвате мека връзка, то вероятно лесно ще се справите с монтажа, макар и това да не е оптималният вариант в случая с мивката в кухнята. При монтажа на другия тип е добра практика да потърсите професионалист, тъй като процеса изисква по-високи нива на компетенции и опит.

Сифони за баня

При избор на такъв продукт за баня можете да използвате и такива с меки връзки, тъй като натоварването е от по-различен тип и макар измивните средства като сапуна често да съдържат мазнини, то те са в значително по-малки размери, което не представяла проблем за канала в банята.

При обзавеждането на баня с подобни компоненти следва да обърнете внимание и на визията, която ще гарантира усещането ви за естетика, красота и комфорт при използването на сифони.
Неслучайно банята е наречена мокро помещение. За да се предотврати задържането на влага, то необходимо е да бъдат поставени вентилационни решетки и вентилатори. Ние от TeMax сме в състояние да ви предложим множество решения, посредством които да проветрявате този кът от дома си.

Що се отнася до дизайна, тук ще попаднете както на семпли модели с малък диаметър, така и на доста по-красиви предложения, които биха се вписали великолепно към останалата част от интериора на банята. Вентилационните решетки в тази категория са бели, иноксови, сребристи и много други. Съветваме ви да си закупите модел, който съвсем спокойно да се впише към вече изградения интериор.

Защо е необходимо да се снабдим с вентилационни решетки?

Онези от вас, които скоро са правили ремонт или им предстои да правят, вероятно са се сблъсквали с подобен тип проблем. На практика, никой не може да бъде сигурен колко влага ще се задържа в тясната иначе баня, затова съществуват рационални решения, които да бъдат прилагани на по-късен етап. Каталогът, който нашият онлайн магазин е подготвил за вас, прелива от модели, сред които да осъществите избора си.

Проветряването е задължително след вземане на душ, ползване на вана или други водни ритуали. Благодарение на него, то вие сте в състояние да се предпазите максимално добре от появата на мухъл и конденз. Ако банята ви е проектирана така, че не разполага с прозорец, който да отваряте, то задължително потърсете друго решение. Най-разумното решение, на което се опират по-голямата част от семействата у нас, са вентилаторите.

Защо да изберете TeMax за покупката на вентилационни решетки?

Голяма част от потребителите, извършващи покупки от онлайн магазина ни, твърдят, че тук при нас успяват да открият всичко онова, от което се нуждаят, и то на цени, изцяло достъпни за масовия клиент. От тук следва да си направите извод, че в онлайн магазина ще попаднете на богат каталог от вентилационни решетки и всичко, което ви е необходимо, така че да се чувствате комфортно и уютно на мястото, обитавано от нас.

Всеки един артикул е дело на доказал се производител с дългогодишен опит и достига до вас с продължителен гаранционен период. Можете да бъдете сигурни, че извършената инвестиция следва да ви се отблагодари многократно. Освен това бихте могли да се възползвате от консултантските препоръки, съвети и насоки, спрямо това какво е индивидуалното ви търсене.

TeMax знаем какво е най-доброто за вас и ви го предлагаме тук и сега. Изберете да си закупите висок клас вентилационни решетки, които да се впишат към интериора на всяко мокро помещение!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от