Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кабелни канали и тръби

Филтри

1-32 от 52 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 52 продукти

Страница

Кабел каналите и тръбите за разпределение на кабели, проводници и инсталационни кабели, са особено удобен начин за въвеждане на ред в хаоса с разнородните по вид и полза кабели в едно помещение.

Има няколко основни вида кабел канала подходящи за голям брои кабели, и такива предназначени да действат като первази между пода и стената, позволявайки скритото прекарване на комуникационни кабели.

Те се разглеждат, от професионалисти в монтажната индустрия, като особено ценен ресурс, който може да ви даде достъп до повече контрол и подреденост във вашата околна среда.

Защо и кога се ползват кабелни канали и тръби

Кабелните канали и тръби се ползват за зашита, удобство при сортиране и най-вече при прикриване на кабелна инфраструктура в домове и офиси.

На пазара има два основни вида кабелни канали – кабелни защитници за климатични системи и кабелни канали за проводници и комуникационни системи.

Климатичните системи и техните инсталации са значително по-обемисти, затова след такива да бъдат и предвидените за тях кабелни канали, капачки и тръби.

При захранващите кабели, обемът на кабели може да варира значително, затова и варират различните размери и диаметри.

Този вид защитни кабелни канали и тръби са предвидени както за външно така и за вътрешно ползване, но за разлика от гофрираните тръби, не са гъвкави.

Техният монтаж може да се случи както с двойно залепващо, така и със силикон, като много модели също така разполагат с предварително създадени отвори за монтаж с винтове и дюбели.

Какви видове различни размери и диаметри кабелни канали и тръби има

На TeMax.bg можете да намерите кабел канали за вътрешно и външно ползване, както и кабелни канали с различни размери и диаметри за климатични инсталации.

Можете да закупите индивидуални артикули и бройки, както и цели комплекти, в който се включва всичко нужно за изграждането на една пълна кабел канална инсталация.

Тук можете да намерите различни размери и диаметри кабелни канали, като се започне от малки ъглови кабелни канали за единичен кабел, до канални системи подходящи за големи инсталации.

Предлагаме и PVC тръби подходящи за изграждане на сигурни транспортни мрежи на кабелни инсталации, чиято цена е особено изгодна, без компромис при функционалността.

Защо да се спрете на TeMax.bg

Можете да се спрете на TeMax.bg понеже нещо ви хваща окото, а това нещо може да бъде ниската цена, интересния артикул или голямото разнообразие от продукти за дома, индустрията и офиса.

Намерете правилната комбинация от продукти подходящи за вашите потребности и разберете най-сетне каква е разликата между скъпо качество и качество на добра цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от