Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Тоалетни чинии

Филтри

1-17 от 17 продукти

 1. ТОАЛ.ЧИНИЯ +БИДЕ OVA 5100 З.О.БЯЛА
  ТОАЛ.ЧИНИЯ +БИДЕ OVA 5100 З.О.БЯЛА
  109,99 лв.
 2. ТОАЛ.ЧИНИЯ БДЖ 2571 Д.О.
  ТОАЛ.ЧИНИЯ БДЖ 2571 Д.О.
  59,99 лв.
 3. ТОАЛ.ЧИНИЯ СТЕННА SEVA FRESH E406501 З.О
  ТОАЛ.ЧИНИЯ СТЕННА SEVA FRESH E406501 З.О
  112,99 лв.
 4. ТОАЛ.ЧИНИЯ СТЕННА БЯЛА ICC 5335 RIMLESS
  ТОАЛ.ЧИНИЯ СТЕННА БЯЛА ICC 5335 RIMLESS
  129,99 лв.
Филтри

1-17 от 17 продукти

Тоалетната чиния е незаменима част от обзавеждането на всяка една баня или тоалетна. Без нея функционалността на това помещение няма как да бъде завършена. Ето защо е от ключова важност да влагате разум, старание и внимание при подбора на така мечтания артикул.

С радост ви съобщаваме, че технологиите днес са изключително напреднали и вие ставате свидетели на едни изключително еволюирали дизайни, в готовност да превърнат всяка една тоалетна в приказно място.

Моноблок тоалетните остават все така предпочитани, заради функционалността, и лесния монтаж, които позволяват. Освен това са изключително здрави и устойчиви, което още повече засилва интереса от страна на потребителя.

Защо да се доверите на TeMax при покупката на тоалетни чинии?

Твърде разнообразни са причините, подтикващи потребителите да пазаруват от нашия магазин. Няма как да на първо място да не изтъкнем разнообразието от продукти, което достига до вас. Постарали сме се да ви селектираме същински колорит, имащ за цел да отговори подобаващо на потребителското търсене.

Освен това всяка една тоалетна чиния бива предварително проверявана, така че ние да бъдем сигурни какво достига до вас. Цените са достъпни и със сигурност ще се впишат в предварително заделения от вас бюджет.

С какво да се съобразим при извършване на покупка

Няколко са основните разновидности, според размера, дизайна и екстрите, които предлагат те.

Пазарът на санитарните продукти умело задоволява търсенето дори на най-капризните и взискателни клиенти. Това е безспорен факт, който не подлежи на коментар.

Дали изборът ви е правилен, можете единствено вие да кажете. Важно е обаче да се съобразим комфорта, функционалността и външността, така че да придадем красив завършен интериор на банята и тоалетната.

Препоръчваме ви да закупите модел, който разполага със система за пестене на водата.

Що се отнася до външния вид, то съобразете избора си с останалата част от обзавеждането на санитарното помещение. Ако останалите мебели са овални, а не с ръбове, то препоръчваме и тоалетната чиния да бъде със същата тази форма, така че да не се получи разминаване.

Избирайки TeMax като място, от където да пазарувате, то вие несъмнено ще успеете да се оборудвате с висок клас тоалетна чиния, без да е нужно да плащате огромна сума. Ние знаем кое е най-доброто на пазара към днешна дата и ви го предлагаме тук и сега. Доверете ни се и няма да останете разочаровани.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Как да избера правилната размер на тоалетната чиния за моята баня?

Когато избирате тоалетна чиния е добре да обмислите какъв е най-подходящият размер. Това зависи от наличното пространство във вашата баня. Ако банята ви е по-малка трябва да се съобразите с това да остане свободно пространство около тоалетната чиния, за да имате допълнителни удобство.
Следва да обмислите какъв е подходящият размер на отвора на тоалетната чиния. Някои модели имат стандартен размер, който пасва на отвора на всяка баня, докато други могат да са с по-голям или малък отвор, което може да не е подходящо санитарния възел във вашия дом.

 

От какви материали са изработени тоалетните чинии?

На пазара, както и в онлайн магазина на Temax.bg се предлагат много разнообразни модели тоалетни чинии изработени от различни материали. Сега ще разгледаме някои от тях:
*Порцелан
Тоалетните чинии изработените от порцелан са известни със своята издръжливост и естетически вид. Те са лесни за почистване и предлагат добра устойчивост на петна.
*Керамика
Тези тоалетни чинии приличат на порцелановите, но се предлагат на по-достъпни цени. Предлага се много голямо разнообразие от модели керамични тоалетни чинии.
*Бетон
При нас има тоалетна чиния направена и от бетон. Те са много устойчиви на влага, лесни са за поддръжка и издържат на големи натоварвания.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от