Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Във всички наши магазини -17% отстъпка на осветление само на 25 и 26 Март

Тоалетни чинии

Филтри

1-12 от 12 продукти

 1. ТОАЛ.ЧИНИЯ ТИП БДЖ
  ТОАЛ.ЧИНИЯ ТИП БДЖ
  79,99 лв.
 2. ТОАЛ.ЧИНИЯ+БИДЕ 5100 З.О.БЯЛО
  ТОАЛ.ЧИНИЯ+БИДЕ 5100 З.О.БЯЛО
  109,99 лв.
 3. ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ BETI CFT21 З.О. -40%
  ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ BETI CFT21 З.О.
  Специална цена 29,99 лв. Редовна цена 49,99 лв.
 4. ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ NATURA ОКАЧЕНА -14%
  ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ NATURA ОКАЧЕНА
  Специална цена 39,99 лв. Редовна цена 46,99 лв.
 5. ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ VIVA ЗАДНО ОТТИЧАНЕ -42%
  ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ VIVA ЗАДНО ОТТИЧАНЕ
  Специална цена 39,99 лв. Редовна цена 69,99 лв.
 6. ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ ДЕТСКА KIDS-K (5200)
  ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ ДЕТСКА KIDS-K (5200)
  89,99 лв.
Филтри

1-12 от 12 продукти

Тоалетната чиния е незаменима част от обзавеждането на всяка една баня или тоалетна. Без нея функционалността на това помещение няма как да бъде завършена. Ето защо е от ключова важност да влагате разум, старание и внимание при подбора на така мечтания артикул.

С радост ви съобщаваме, че технологиите днес са изключително напреднали и вие ставате свидетели на едни изключително еволюирали дизайни, в готовност да превърнат всяка една тоалетна в приказно място.

Моноблок тоалетните остават все така предпочитани, заради функционалността, и лесния монтаж, които позволяват. Освен това са изключително здрави и устойчиви, което още повече засилва интереса от страна на потребителя.

Защо да се доверите на TeMax при покупката на тоалетни чинии?

Твърде разнообразни са причините, подтикващи потребителите да пазаруват от нашия магазин. Няма как да на първо място да не изтъкнем разнообразието от продукти, което достига до вас. Постарали сме се да ви селектираме същински колорит, имащ за цел да отговори подобаващо на потребителското търсене.

Освен това всяка една тоалетна чиния бива предварително проверявана, така че ние да бъдем сигурни какво достига до вас. Цените са достъпни и със сигурност ще се впишат в предварително заделения от вас бюджет.

С какво да се съобразим при извършване на покупка

Няколко са основните разновидности, според размера, дизайна и екстрите, които предлагат те.

Пазарът на санитарните продукти умело задоволява търсенето дори на най-капризните и взискателни клиенти. Това е безспорен факт, който не подлежи на коментар.

Дали изборът ви е правилен, можете единствено вие да кажете. Важно е обаче да се съобразим комфорта, функционалността и външността, така че да придадем красив завършен интериор на банята и тоалетната.

Препоръчваме ви да закупите модел, който разполага със система за пестене на водата.

Що се отнася до външния вид, то съобразете избора си с останалата част от обзавеждането на санитарното помещение. Ако останалите мебели са овални, а не с ръбове, то препоръчваме и тоалетната чиния да бъде със същата тази форма, така че да не се получи разминаване.

Избирайки TeMax като място, от където да пазарувате, то вие несъмнено ще успеете да се оборудвате с висок клас тоалетна чиния, без да е нужно да плащате огромна сума. Ние знаем кое е най-доброто на пазара към днешна дата и ви го предлагаме тук и сега. Доверете ни се и няма да останете разочаровани.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от