Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хладилници

Филтри

1-3 от 3 продукти

 1. ХЛАДИЛНИК CI 342 ЗА ВГРАЖДАНЕ
  ХЛАДИЛНИК CI 342 ЗА ВГРАЖДАНЕ
  1 149,00 лв.
 2. ХЛАДИЛНИК HANSA FD221.4 С ГОРНА КАМЕРА
  ХЛАДИЛНИК HANSA FD221.4 С ГОРНА КАМЕРА
  499,00 лв.
 3. ХЛАДИЛНИК-ФРИЗЕР HANSA BK316.3 -ВГРАЖД.
  ХЛАДИЛНИК-ФРИЗЕР HANSA BK316.3 -ВГРАЖД.
  929,00 лв.
Филтри

1-3 от 3 продукти

Хладилникът е един от първите домакински електроуреди, който избираме за нашия дом, и е незаменим елемент във всяка кухня.

Качеството на избрания хладилник е от ключово значение за запазване на свежестта на хранителните продукти и вкусовите им качества.

Сред голямото разнообразие на пазара може да срещнете трудности при избора на истински качествен хладилник, или да намерите оптималния баланс между цена и качество.

Ето защо специално за вас ние от TeMax.bg подбрахме колекция хладилници от доказани български и световни производители, които ви предлагаме на изключително достъпни цени.

Какво включва разнообразната ни колекция хладилници

Сред нашите домакински електроуреди ще намерите всичко необходимо за оборудването на модерна кухня, която ще превърне готвенето в удоволствие.

Предлагаме хладилници с фризери и хладилници за вграждане, отговарящи на най-съвременните стандарти за качество и функционалност.

Подбраните модели се отличават с изключително висока енергийна ефективност, ниски нива на шум и разнообразие в техните функционалности.

Те притежават висококачествена термоизолация, която им позволява да охлаждат продължително време след неочаквано изключване от захранването.

Как да изберете хладилник

При избора на хладилник трябва да се съобразите с няколко критерия относно неговите качества, както и със собствените си нужди и предпочитания.

Свободностоящият хладилник с фризер е най-разпространеният вариант, но и при него видовете се различават според размер, енергийна ефективност и допълнителни функционалности. Първоначално определете необходимият размер и вместимост според това колко са живущите в жилището и какъв обем хранителни продукти ще се съхраняват.

Енергийният клас е изключително важна характеристика, на която да обърнете внимание. Той определя колко икономичен ще бъде хладилникът, като този с енергиен клас А консумира най-малко електрическа енергия, докато охлажда най-силно.

Тези хладилници с фризери обикновено са по-скъпият вариант, но в дългосрочен план тази инвестиция се отплаща многократно.

Хладилник за вграждане е идеалното решение ако не разполагате с твърде голямо пространство. Има и естетически предимства от избора на вграден хладилник – освен, че кара пространството да изглежда по-голямо, повечето модели имат изключително елегантен и модерен външен вид.

TeMax.bg – разнообразие и качество на достъпни цени

Богатият ни опит в разпространението на домакински електроуреди и строителни материали е воден от стремежа да удовлетворим и най-високите изисквания на всеки индивидуален клиент.

Работим с доказали се производители от българския и от световния пазар, чиито продукти подбираме според най-високите критерии за качество, функционалност и модерен външен вид.

Отличаваме се с професионалното отношение към нашите клиенти и изчерпателната информация, която предоставяме относно качествата на всеки един продукт.

В TeMax.bg ще намерите всичко за вашия дом, подбрано според световните еталони за качество, срещу невероятно изгодни цени.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от