Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

LED лампи

Филтри

1-32 от 210 продукти

Филтри

1-32 от 210 продукти

Качеството на осветлението в дома има пряко отношение за самото усещане на този дом. Нискокачествените крушки не само светят бледо и неприятно, но също така не ви позволяват да се насладите на истинските цветове на своя дом.

Затова новите LED лампи са толкова търсени и предпочитани – те излъчват чиста, ясна и доста приятна за очите светлина.

Въведете дома си в 21-ви век още днес и намерете правилния вид LED крушки за вашия дом и си спестете нуждата от честа подмяна и високи сметки за ток.

LED лампи за всеки дом и всяка нужда

Наличните на сайта ни лед крушки се разделят на няколко вида – според стандарта на фасонката им, според консумацията им и според вътрешната им конструкция.

Повечето масово произведени крушки за лед осветителни тела са със стандарт на фасунката тип Е27 или Е28, което е същият стандарт като този на обикновените крушки с жичка.

След това идват моделите с капси, или със стандарт на фасунката С9, които пасват само на осветителни тела с този стандарт. Има и крушки тип фина резба Е14, които са малки и декоративни осветителни тела за стена.

Кое е толкова специално при новите LED лампи

Това, което е наистина уникално при най-новите модели от LED лампи, произведени със стандартите за 2022 година, е че те харчат още по-малко енергия и траят още по-дълго време.

В сравнение с по-старите лед модели, тези от 2022-ра са в пъти по икономични, допълнително намалявайки консумацията на електроенергия всеки месец.

Те са подходящи за ползване както в домове захранени от соларни панели, така и в къщи с изцяло самостоятелно електрозахранване.

Другото им голяма предимство е осветеността, която предлагат на квадратен метър. В зависимост от видът на лампата, вие можете да изберете широкоспектърни или фокусирани светлинни източници.

Техните предимства са:

  • Лесни за монтаж;
  • Рядка нужда от подмяна;
  • Широк спектър от възможни избори;
  • Пасват на стари фасонки;
  • Ниска цена.

Топ офертите от TeMax.bg на осветителни тела с ЛЕД възможност също ви дава реалната способност да модернизирате своя дом, и то на изключително ниска цена.

TeMax.bg – мястото с най-добрите цени на продукти за дома

Нашият стремеж към подобряване на всеки елемент в онлайн магазина ни, ни дава възможността да надмогнем дори най-големите предизвикателства с цените.

Затова тук всеки може да намери отличен избор от продукти на ниски цени, тъй като именно това ни прави толкова търсени и обичани.

Закупете своите продукти на ниска цена още днес и си спестете много грижи, време и усилия.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от