Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Лампи със специално предназначение

Филтри

1-18 от 18 продукти

Филтри

1-18 от 18 продукти

Качеството на осветлението зависи не само от крушките, но и от осветителните тела и това как те са монтирани. Главно съображение на много потребители е изборът на подобаващо осветително тяло за тяхното пространство.

Затова от TeMax.bg направихме разнообразна селекция от продукти, която да ви помогне да намерите възможно най-доброто за предвиденото приложение.

Нашата селекция не се ограничава само до крушки и осветителни тела, но обема и лампи със специално предназначение, като прожектори за външен монтаж и специални стойки за градинско ползване.

Лампи със специално предназначение – какво са

Понякога човек не може да се задоволи с обикновени осветителни тела, затова търси от онези специални продукти, които да паснат идеално на неговите нужди.

Интензивността на едно осветително тяло зависи от неговата конструкция, вложените в него компоненти и предвиденото напрежение. Колко по-добре са предвидени тези параметри, толкова по-висококачествени и дълготрайни са крайните продукти.

Те могат и да оперират с по-висок волтаж, което означава по-висок интензитет и далечина на осветяването. Таке е при ЛЕД прожекторите с специални приложения.

Те могат да служат както за улично осветление, така и за градинско осветяване на цялата градина. Те се монтират върху поставки, но могат и да се адаптират към почти всяка повърхност – огради, дървета и ли специални стойки за градински осветителни тела.

Какви видове специални лампи предлагаме

Изложените пред вас лампи със специално предназначение са от по-висок клас. Те са адаптирани към по-специфични условия на употреба, като мокри помещения или далекоспособни тела за осветяване на големи пространства.

Техния интензитет на осветяване е значително по-висок от този на другите видове градинско осветление. Те също така се нуждаят от по-силно захранване, като могат да бъдат адаптирани към датчици за светлина или за движение.

По този начин те стават по-автономни и не се налага да ги включвате или изключвате. Можете също така да изберете подобаващи за вашата градина стойки за градинско осветление, като да изберете стойки с различна височина.

При нас можете да намерите:

  • Панели за ЛЕД пури;
  • Високоинтензивни ЛЕД прожектори;
  • Волфрамови крушки;
  • Градински сфери за високи стойки.

Изборът е ваш – качеството идва от нас, а когато не сте съвсем сигурни какво да изберете можете да се свържете с нас за помощ.

Защо да се доверите на TeMax.bg

Доверието се изгражда и трябва да бъде заслужено с непрестанно доказване. От TeMax.bg сме на пазара вече 15 години, като първо започнахме с физическите магазини и след това разраснахме своята дейност онлайн.

Възползвайте се от дългогодишния ни опит и изберете гарантираното качество на ниска цена още днес.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от