Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Брави

Филтри

1-32 от 32 продукти

Филтри

1-32 от 32 продукти

Бравата е едно от най-старите изобретения на човечеството, първоначално създадена под вида на семплото резе. Днес, модерните брави могат да се представят под хиляди видове и с невероятно сложни механизми специално изработени да издържат теста на времето.

Най-ценния атрибут на една брава е нейното безотказно функциониране след милиони повторяеми движения на механизмите ѝ. Ако една брава спре да работи, тогава вие сте значително ограничени в прехода в собствения си дом, а това е особено неприятно.

Затова днес, от TeMax.bg направихме селекция от специални качествени брави за интериорни и екстериорни врати.

Ценен начин за защита на дома – брави

Бравите не просто защитават дома, те също така позволяват за свободното ползване на една врата. Това ги прави особено ценен ресурс за всяко домакинство и то не само при външната врата, но и при преходните врати.

Самата брава трябва да бъде лесна за използване, но и доста надеждна като механизъм – колкото по-надеждна толкова по-добре. Всеки, които се оставал без начин да влезне в собствения си дом заради развалена брава, знае колко неприятно това може да бъде.

Затова тук направихме селекция от брави, които са проектирани да не отказват дори след години непрестанна употреба.

Как да изберете бравата за своя дом

За да изберете своята идеална брава първо трябва да се съобразите със самата врата и после със самата каса. Някои каси са направени от дърво, но много често те са направени от метал.

Металът е труден за обработване без правилните способи, което може да окаже доста забавяне на монтажа на брава в метална каса.

След това е важно да обърнете внимание на размера на самата брава спрямо, това за което е била проектирана вратата.

Как можете да сте сигурни, че избирате нещо, което ще пасне на вашата врата? Един от начините е да измерите размерите на самата брава или по-точно мястото за монтаб на дръжките, височината на езика и болтовете на самата брава, както и разстоянието между винтовете за монтаж към вратата.

Ако всички тези размери пасват на вашата врата и новите ви брави, то тогава имате точно това, което търсите пред вас.

Интериорни и екстериорни решения за България – TeMax.bg

Интериорните и екстериорните решения винаги трябва да са синхронизирани в едно – а това не винаги е лесно, особено, когато става дума за вашия дом.

Затова от TeMax.bg направихме селекция от продукти за вашия дом, за да можете вие най-сетне да разполагате, с това, от което имате нужда.

Изберете идеалните продукти на ниска цена още днес и разберете какво означава да имате качество.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от