Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Дръжки на мебели

Филтри

1-32 от 175 продукти

Филтри

1-32 от 175 продукти

Всеки шкаф има нужда от дръжка, както тези в кухнята, така и тези в детската стая. Изборът на правилния дизайн на мебелни дръжки може не само да отнеме време, но изисква богата селекция, от която да изберете.

Затова екипът на TeMax.bg създаде специална категория за дръжки за мебели и шкафове, в която можете да намерите всичко за довършителното обзавеждане на своя дом.

Съвети при избор на мебелни дръжки

Дръжките на шкафовете в кухнята и антрето могат да придадат съвсем различно усещане на мебелите, затова техният избор е толкова важен и ключов за всяко домакинство.

На сайта ни можете да откриете дръжки за мебели направени от всякакви материали, от стилно класически изковано желязо, до дръжки от полирана стомана и дори нежна пластмаса.

За да направите правилен избор за дръжки за шкафове и мебели трябва да обърнете внимание на дизайна и цвета на самите дръжки.

Тези елементи трябва да се комбинират съзвучно с дизайна на самите мебели и най-вече на самите вратички.

Добре е да изберете дръжка, която е подобаваща за стила – ако вашата кухня има по-индустриален вид и цветовете в нея са хладни и изчистени, то е добре да изберете дръжка от полирана стомана.

Дръжките за детски шкафчета са характерно по-нежни и различни от останалата ни селекция. Те са направени от полимерни смеси, които се оформят във формата на любимите на вашите деца анимационни герои и животинки.

Те са с нежна форма, без остри ръбове и лесен монтаж и още по-лесна подмяна, когато визията на стаята се промени.

Разновидностите от мебелни дръжки в магазина ни

Тук на Те Макс можете да откриете максимално разнообразие от мебелни дръжки подходящи за бутикови и фабрични мебели.

Няма значение каква е вашата мебел, колко бройки търсите или какво точно искате да направите с дръжките, ние сме сигурни, че нашата селекция ще удовлетвори вашите желания.

За улеснение на търсещите сме споделили специфична информация за монтажния момент на дръжките, както и точните им размери.

Всеки размер има значение за размера на самата вратичка върху, която ще се монтира, затова обърнете внимание на дължината и дистанцията на дръжката от вратата.

Винаги готови да помогнем с добра селекция – TeMax.bg

Всяка идея на нашите клиенти може да намери своята физическа противотежест. Тук вашите идеи могат най-сетне да се родят и да заемат своята физическа форма.

Отключете своята креативна страна и направете избора си от най-различни артикули, компоненти и инструменти на отлична цена, с бърза доставка до адрес или офис на куриерска услуга.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от