Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кухненски мивки

Филтри

1-32 от 37 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 37 продукти

Страница

За никого не е тайна, че кухнята е едно от най-важните помещения във всеки дом. За да функционира нормално жилището ви, то основното, от което се нуждае е пълноценно обзаведена кухня, където домакинята да твори кулинарни шедьоври. Обикновено хората поставят старта на пазаруването с покупки на мивки за кухня.

Важно е да отбележим, че днес на пазара съществуват какви ли не модели мивки, сред които да направите своя избор. Те не просто са функционални, удобни и комфортни, но и успяват да подчертаят цялостното обзавеждане по начин, който няма аналог. Именно това превръща мивките в неповторима и незаменима вещ, която всеки желае да притежава.

Мивки от алпака за кухнята от TeMax

Ние от TeMax сме се постарали до вас да достигат твърде разнообразни предложения от мивки за кухня, които имаме за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Те са стилни, разнообразни и висококачествени.

Освен това се предлагат на цени, достъпни за масовия потребител. Или казано по друг начин – една мивка би променила живота ви, но не и банковата ви сметка.

Ако и вие се нуждаете от висок клас мивка, с която да извършвате всички важни за вас ритуали, то единственото, изискващо се от вас, е да посетите онлайн магазина ни в който ще намерите правилното решение, отговарящо изцяло на търсенето ви.

Наред с мивките, които ви предлагаме, ще откриете още различни модели диспенсър за течен сапун, които по перфектен начин ще допълнят вашата баня или кухня.

Възползвайте се от нашите уникални и неповторими мивки за кухня. Предлагаме ви варианти, които биха променили живота ви, но не и банковите ви сметки. Доверете ни се и няма да съжалявате за направения избор.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви материали се използват за изработка на кухненски мивки?

Кухненските мивки могат да бъдат изработени от различни материали. На пазара може да намерите много модели от неръждаема стомана, гранит, порцелан, керамика, акрил и други материали. В нашето портфолио от мивки заложихме главно на метални модели и такива изработени от неръждаема стомана.
Този материал е изключително издръжлив на корозия и механично износване. Неръждаемата стомана се поддържа много лесно и се характеризира с дълъг експлоатационен период. Най-често изборът на материал за изработка на кухненски мивки зависи от личните предпочитания на потребителя и интериора на кухнята.

 

 

Как се почиства и поддържа кухненска мивка?

За да поддържате кухненската мивка в добро състояние и да я използвате възможно най-дълго трябва да я почиствате редовно. Методът на почистване трябва да е съобразен с материала, от който е изработена мивката. Въпреки това има универсален метод, който е подходящ за поддръжката на мивки от всякакъв материал.
За да почистите повърхността на мивката най-добре използвайте мека гъба или кърпа, за да сет сигурни, че няма да надраскате повърхността на мивката. Използвайте разтвор от сапун и топла вода, който да приложите върху повърхността на мивката с гъбата.
След като отстраните петната по мивката трябва да изплакнете с чиста вода и да подсушите добре мястото.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от