Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Интериорни бои

Филтри

1-32 от 473 продукти

Филтри

1-32 от 473 продукти

Боите за вътрешна употреба са идеален и съвършен начин да освежим до неузнаваемост всяко едно вътрешно помещение, без значение дали става въпрос за офис сграда, частен дом, обществена сграда или друго. Имате реалната възможност само с едно единствено минаване на нов цвят да превърнете всичко около себе си в неузнаваемо.

Разбира се, за целта е необходимо да попаднете на правилното място, от където да се снабдите с всички онези материали, гарантиращи ви така желаните покривност и наситеност.

За да надхвърля резултатът дори най-смелите ви очаквания, то идва ред да направите правилен избор на интериорна боя. Нека не забравяме, че днес на пазара се предлагат какви ли не решения, като много от тях съвсем не са в готовност да ви осигурят безупречност и съвършенство, към които се стремите.

Ако все още сте на страницата на онлайн магазина TeMax, то значи сте на правилното място, от където да си закупите материалите, способстващи за пълноценната промяна.

Как да изберем правилната боя за вътрешна употреба?

Редица са критериите, които със сигурност ще ви помогнат при избора на този вид продукт. Става въпрос за модел, цвят, и т.н. Ако искате да инвестирате парите си на правилното място и в точния производител, то съветваме ви да заложите на марка, която е с богата традиция и утвърдено на пазара име. Това безспорно е сериозна предпоставка, че ще успеете да преобразите помещението по начин, за който цял живот сте мечтали.

В нашата категория сме селектирали продукти на точно такива марки, които десетки години наред се славят по цял свят със своите устойчивост, наситеност на цветовете и стопроцентова покривност. Благодарение на продуктите, които бихте могли да си закупите от нас, можете да задоволите цветните си страсти!

Ние от TeMax ви осигуряваме бърз, лесен и икономичен начин на пазаруване. Отделете толкова време, с колкото смятате, че разполагате. Ние сме на ваше разположение денонощно. Не е нужно да преминавате километри, за да се докоснете до продуктовата ни гама.

Единственото, което е нужно да направите, е да поставите в кошницата артикулите, с които ще извършите освежаването. Още на следващия ден ще бъдете посетени от куриер, който ще ви ги достави на посочен от вас самите адрес.

Създайте си уют, хармония, настроение и много цвят!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви видове интериорни бои ще намерите на Temax.bg?

Не само цвета е важен при избора на бои, но и техният вид. Според вида си боите за стени се делят на няколко основни групи:
• Бои с декоративен ефект;
• Енканто бои;
• Бои с лъскав оттенък;
• Латексови бои;
• Силиконови бои.
Всеки вид се има определени характеристики. Боите с декоративен ефект имат отличаващ се метален блясък след нанасяне върху стените. Енканто боите сменят нюанса си според слънчевото огряване върху стените и създават много интересн ефект. Латексовите бои имат дишащ ефект и са подходящи при смяна на сезоните.

 

Колко пласта боя трябва да бъдат нанесени за перфектен ефект?

Почти е невъзможно осъществяването на най-добрият нюанс след нанасянето само на един пласт боя. Експерти препоръчват боята да се нанася още два пъти след като изсъхне след първоначалното нанасяне.
Това зависи и от тона на боята. Ако боядисвате стените си в тъмни тонове две нанасяния може да са достатъчни. Ако обаче искате да постигнете светъл тон, който да се задържи максимално дълго е препоръчително да положите боята на три пласта.
Може да експериментирате с нанасянето на различни по цветове бои и да определите кой от тях е най-издръжливият. Това зависи и от вида на боята.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от