Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Щипки за пране и аксесоари

Филтри

1-32 от 36 продукти

Страница
 1. ЩИПКИ ЗА ПРАНЕ 10БР. MARINE 9603
  ЩИПКИ ЗА ПРАНЕ 10БР. MARINE 9603
  3,99 лв.
 2. ЩИПКИ ЗА ПРАНЕ 16БР.EXTRA 9602
  ЩИПКИ ЗА ПРАНЕ 16БР.EXTRA 9602
  3,79 лв.
 3. ЩИПКИ ЗА ПРАНЕ 20БР.STANDARD 9600
  ЩИПКИ ЗА ПРАНЕ 20БР.STANDARD 9600
  2,79 лв.
 4. ЩИПКИ ЗА ПРАНЕ 24БР. ROSIE 9607
  ЩИПКИ ЗА ПРАНЕ 24БР. ROSIE 9607
  8,99 лв.
Филтри

1-32 от 36 продукти

Страница

Аксесоарите, на които ще попаднете в тази категория са от ключова важност за организираността на всяка една домакиня. Без тяхната намеса, ежедневните дейности и задачи биха се извършвали със затруднение.

Или казано по друг начин, това са онези малки нещица, които съумяват да улеснят човек. В сектора откривате всички онези малки нещица, успяващи да облекчат ежедневието и да допринесат за уюта, към който така се стремите.

Какви щипки за пране и аксесоари предлагаме TeMax?

В стремежа си да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти, то ние селектирахме солиден брой предложения, имащи за цел да отговорят подобаващо на индивидуалното ви търсене.

Тук ще откриете щипки за дрехи, различни като брой и големина, държачи за стени, кошници за щипки, многообразни стопери, както и готови комплекти.

Всички те гарантирано биват изработени от възможно най-високия клас материали, като това ги превръща в придобивка, която да ползвате дълго време след извършената от вас инвестиция. Артикулите са с достъпна цена, което позволява на всеки от вас да се възползва от ексклузивните ни оферти.

В TeMax можете да се сдобиете с всякакви евтини битови принадлежности, които ще ви бъдат от полза ежедневно. Разбира се, преди да добавите в кошницата който и да е било артикул, то съветваме да се съобразите с интериора, царящ в дома ви.

Продуктите в категорията „аксесоари” задоволяват материалните нужди на човек, без да доставят никакво естетическо удоволствие.

Какви са основните причини да пазарувате от нас?

Редовните намаления са сред основните предпоставки, поради които потребителите избират да пазаруват от нас, а не от който и да е било друг търговски обект. Ние ви гарантираме за качеството на продуктите, които предлагаме, тъй като работим директно с производителите.

Семейството ни от доволни и очаровани клиенти се увеличава с всеки изминал час, заради това, че успяваме да предложим свръх бърза доставка и конкурентно ниски цени.

В случай, че имате някакви конкретни въпроси или запитвания, то консултантите в TeMax ще ви съветват, така че изборът ви да бъде информиран и правилен. Ние сме на ваше разположение по всяко време. Превърнете покупката на аксесоари в приятно преживяване!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от