Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Килими

Филтри

1-32 от 556 продукти

Филтри

1-32 от 556 продукти

Безспорно килимът е онази част от обзавеждането на дома, която не просто допълва интериора по безупречен начин, но също така създава чувство за несравним уют. Това, разбира се, съвсем не са единствените предимства на подовата настилка. Чрез нея вие ще запазите топлината в помещението и през зимните месеци няма да се превръщате в жертва на студени стъпала.

Какви модели килими ще откриете в TeMax?

Разполагаме с множество изкушаващи предложения, имащи за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти. Арсеналът ни е толкова богат, че човек понякога изпитва затруднение, по отношение на това в какъв точно модел да инвестира своите пари. Разнообразни шарки, размери, форми, материали – всичко това можете да откриете единствено в нашия онлайн магазин.

Инвестирайки парите си в покупка на артикул от тази категория, то вие автоматично печелите безспорно качество и уют, който да цари в домовете ви. Доверете се на собственото си разбиране за красота и естетика и ви обещаваме, че няма как да останете подведени в избора си.

Какъв килим да закупите за дома си?

Много често, когато става въпрос за подобен тип покупка, клиентите изпитват известна доза колебание. Ние от TeMax ви съветваме да разгледате внимателно секторът с подови настилки и да се съобразите с останалата част от обзавеждането във вашия дом. Не забравяйте да помислите за мястото, където възнамерявате да поставите бъдещата си придобивка. То задължително трябва да е съобразено с размера.

Ако сте от онзи тип ангажирани граждани, то вероятно не ви остава твърде много свободно време, в което да пускате прахосмукачка. В такъв случай спокойно можете да се насочите към по-тъмните светове, тъй като попадналите върху тях замърсители няма да бъдат забелязвани.

Синтетичните подови изделия не изискват специално третирани с редицата препарати, а освен това са в пъти по-евтини от онези, при чиято изработка биват включени естествени материали. Смятаме, че това е един перфектен избор за вас.

Дългогодишното присъствие на пазара ни позволи да покажем себе си като безспорни лидери, затова можете спокойно да ни се доверите. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител. TeMax е правилният избор за разумния гражданин, здраво стъпил върху земята.

Прочети повече

Как да избера правилния размер на килима за стаята?

Когато избирате килим за определена стая, то е важно да се съобразите с размерите и интериорния дизайн на стаята. Първо трябва да измерите дължината и ширината на стаята. Не е прието килима да се простира по цялата стая, а е естетически красиво ако има празно пространсто между килима и стените на стаята.
След това трябва да обмислите разположението на мебелите. Трябва да вземете решение дали мебелите ще бъдат поставени на килима или отстрани него. От това зависи какъв ще е размерът на килима.

 

Как правилно да почиствам килиите в домашни условия?

Редовното почистване на килима е от изключителна важност за качеството на въздуха във вашия дом. Ние от Temax.bg ви разкриваме няколко стъпки, с които ще може да почиствате килимите в домашни условия.
Като за начало прилагайте редовно почистване с прахосмукачка, за да премахнете праха и мръсотията от повърхността на килима. Трябва да обърнете специално внимание и върху петната. Най-добре да ги почистите веднага след като се появят преди да за засъхнали в дълбочината на килима.
Използвайте подходящи препарати, които отговарят на спецификите на вашите килими. За по-качествено почистване може да използвате методите на мокро почистване, но бъдете сигурни, че сте осигурили условия за бързото съхнене на килимите.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от