Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Организиране, съхранение и опаковане

Филтри

1-32 от 305 продукти

  1. ЗАКАЧАЛКА ДЪРВЕНА 3БР 6751
    ЗАКАЧАЛКА ДЪРВЕНА 3БР 6751
    9,99 лв.
Филтри

1-32 от 305 продукти

Обичате ли всичко в дома ви да е подредено по компактен начин, така, че винаги да ви е удобно да използвате вещите си? Радвате ли се, когато намерите някой нов продукт на пазара, който е изключително хитро измислен, за да ви помогне още по-умно да организирате дома си? Обичате ли интелигентните решения и подходи във всичко, с което се захванете?

В TeMax.bg ще намерите пълна гама от пособия за организиране, съхранение и опаковане.

Част от тях ще ви изненадат, защото дори не сте очаквали до каква степен можете да организирате дома си. От другата част със сигурност се знаели, че се нуждаете, тъй като е неизменна част от всеки съвременен дом.

Какви средства за Организиране, съхранение и опаковане предлагаме

Сред колекцията ни от пособия за организиране, съхранение и опаковане ще намерите всичко, от което сте мислели, че се нуждаете, но и нещо много повече.

Напълнили сме инвентара си с всевъзможни панери, касетки и метални кутии, които не само ще внесат повече ред в дома ви, но и ще създадат допълнителен уют. Декоративните панери притежават идеалното съчетание от естетика и функционалност.

Ежедневието ви може да се улесни значително ако се оборудвате и с органайзери за гардероб. Всички знаем какво е да търсиш някоя определена дреха и да не можеш да я намериш, но органайзерите решават този проблем и ви създават неповторимо удобство.

Всеки дом се нуждае и от сушилници за съдове и рейлинг системи. Рейлинг системите могат да спестят много място и да оптимизират пространството в една кухня с по-малки размери.

Всеки от предложените органайзъри е с голяма устойчивост, а дизайнът му е изключително функционален и компактен. Органайзърите са измислени хитро, за да съхранявате вещите си с максимално удобство.

Можете да внесете уют и ред в дома си и с красивите кошници и кашпи, които предлагаме в огромно изобилие от стилове, размери, форми и цени.

Ще ви изненадаме и с колекция впечатляващи подаръчни хартии и торби. Мотивите, десените и картинките, които сме подбрали, няма да доскучеят на никого, тъй като разбиват клишетата и се отличават със своята очарователност.

Предимството да изберете TeMax.bg

При нас е всичко, което ви трябва за дома, на едно място - удобно, достъпно и лесно, при това на изгодна цена.

Екипът ни ще ви удостои винаги с любезно отношение и ще отговори на всичките ви въпроси, за да сте сигурни, че правите най-правилният избор.

Проверете сами, и ще се уверите в това – поръчайте от TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от