Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Мебелно фолио

Филтри

1-32 от 106 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 106 продукти

Страница

Когато дълго време не сте правили ремонт в дома си, то в един момент ви се ще да наложите някаква частична промяна или освежаване. В повечето случаи това бива свързано с инвестирането на никак не малка сума средства, затова желанието и ентусиазмът скоро биват изпарени.

Ние обаче ви предлагаме евтин, бърз и изключително ефектен начин за пълноценното освежаване на мебелите в дома. На вашето внимание сме подредили богат списък от самозалепващи фолиа, сред които да развихрите въображението си.

Какви самозалепващи фолиа ще откриете при нас?

Периодично се налагат тенденции за определени цветове, шарки, съчетания и прочие. Ние обаче вярваме, че собственото разбиране за красота и естетика е най-важно и затова човек трябва да се вслушва предимно във вътрешния си глас.

За да бъдем от максимална полза на колкото се може по-голям кръг от потребители, то ние сме се постарали до вас да достигат наистина безброй предложения.

Фолиата са перфектен начин за частично или цялостно освежаване не само, защото не струват твърде много средства, но и заради лесното им поставяне. Не е нужно да заплащате на специализирана фирма, тъй като резултатът от вашите усилия би бил равностоен с този на професионалисти.

Замисляли ли сте се, че смяната на всички мебели в дома би струвала купища пари. Отделно ще се натоварите с разходи за превоз и монтаж. Всичко това може да се избегне, благодарение на модерния продукт, появил се в съвременния свят под наименованието самозалепващи фолиа.

Преди да инвестирате в покупката на определен артикул, важно е да пресметнете внимателно каква площ възнамерявате да облепите. Не е нужно да закупувате твърде много допълнителен материал, тъй като остатъкът едва ли ще намери приложение. Застраховайте се с малко в повече, но не прекалявайте.

В случай, че до сега не сте работили със самозалепващи фолиа, то можете да се консултирате със служителите от онлайн магазина ни или да прочетете информация в Интернет пространството. Помнете, че винаги сме насреща за съдействие и помощ.

Десетки години се доказваме, посредством коректното обслужване, висок клас продукти, ниски цени и ето, че днес сме едни от основните лидери на пазара. TeMax е място, където си заслужава да инвестирате. Ние сме на ваша страна, когато сте на път да промените интериора в дома си за малко средства и с много желание!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Колко е издръжливо мебелното фолио?

Мебелното фолио е декоративен материал, който се използва за покриване на повърхността на мебелите с цел декорация. То е изработено от тънък материал PVC слой, който се характеризира с дълга издръжливост.
Все пак има няколко фактора, които гарантират по-дългата издръжливост на мебелното фолио. Това са качеството на материала и начина на поставяне. При правилно изпълнение на стъпките за монтаж, фолиото може да остане естетически красиво и функционално за много години.
Видовете мебелно фолио, които се предлагат на Temax.bg са устойчиви на надраскване, механично износване, пропукване и появата на петна.

 

Как се поставя мебелното фолио?

Правилното поставяне на мебелното фолио гарантира неговия дълъг жизнен цикъл. Процесът включва няколко важни стъпки, които трябва да се приложат за перфектно поставяне на фолиото по мебелите. Първо трябва да отделите време и да почистите повърхността на мебелите, които ще облепяте. След това направете нужните измервания и подгответе фолио според размерите на мебелите.
Преди да поставите фолиото трябва да го отделите от защитния слой. Внимателно направете това и го поставете върху повърхността на мебелите. Използвайте инструмент, с който да пригладите фолиото към повърхността и да изкарате въздуха, който се намира между фолиото и мебелите. При нужда направете допълните подрязване на облицовката.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от