Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Пробивни машини

Филтри

1-32 от 84 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 84 продукти

Страница

Пробивните машини са често срещан вид оборудване както за домашните майстори, така и за професионалните. Това, което ги прави толкова често срещани, е големия набор от функции, които могат да извършват – за да придобиете по-добра представа, от TeMax.bg решихме да споделим нашата експертиза с вас.

Какво са пробивни машини и защо са полезни

За да се квалифицира един електроуред като пробивна машина, той трябва да има функцията на въртене, чрез която се пробива дупка в конкретен материал. В зависимост от спецификациите на машината, това въртеливо движение може да има подпомагащ ударен елемент, който да прави пробиването на твърди медиуми като бетон по-лесно.

Това, което ги прави полезни се определя от самия им вид и това за което са предназначени, както е при миксерите за бои и разтвори. Тези миксери са създадени за работа във високо вискозитетни течности и разтвори. Поради тази причина имат много по-голям въртящ момент, който им придава нужната мощност.

Какви приложения имат те

Приложението на даден инструмент може да бъде по регламент или да зависи от нестандартното мислене на потребителя. Реално, един винтоверт може да бъде ползван както за завиване на крепежни, така и за пробиване, като ограничението му е, че малко модели имат ударен момент на движение.

В каталога на TeMax.bg ще намерите богато разнообразие от пробивни машини с различни възможности. При нас има налични бормашини, винтоверти, перфоратори, къртачи, както и миксери за бои и разтвори – разполагаме и с богато разнообразие от отвертки и накрайници.

Приложенията варират, но са често свързани със строителна дейност от различни материали. Бормашините могат да пробиват както метал, така и дървесина – плътна и по-мека, бетон, плексиглас и какви ли не други материали.

Къртачите пък са предназначени за премахване на големи количества материал чрез силен пневматичен удар и заострено длето.

При къртачите има и модели, които са комбинация от пробивни машини с въртящ момент, и машина за къртене. Същото може да бъде казано и за перфораторите, но те са по-ефикасни в пробиването на големи и малки отвори с ударно движение, отколкото в къртенето.

Основната разлика между къртачите и перфораторите е тяхната тежест, както и закалката на челюстите и механизмите за ударен елемент. Реално при къртачите наковалнята, която се завърта, е с по-голяма маса и следователно е по-ефикасна в разбиването на твърди настилки.

Защо да се възползвате от предложенията на TeMax.bg

Като компания с дългогодишна традиция в продажбата и дистрибуцията на подобни инструменти, ние можем да ви дадем гаранция за всяка покупка. Не е случайно, че вече 15 години хиляди строители и любители на ръчните изделия избират да пазаруват при нас – те знаят, че щом е взето от нас, значи е качествено и ще им служи добре.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от