Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Кабели и кабелни аксесоари

Филтри

1-32 от 149 продукти

Филтри

1-32 от 149 продукти

Кабелите и, съответстващите на тях, кабелни аксесоари, са есенциални за изграждането на една ефикасна и сигурна електроснабдителна система.

С умното ползване на цялата гама от кабели, проводници и кабелни аксесоари, вие ще сте способни да изградите всичко от индустриални системи за електроподаване, до малки осветителни системи за дома.

На TeMax.bg можете да намерите всичко на едно място, без да се налага да отивате до физически магазини или да търсите допълнителни части.

Различните видове кабели и кабелни аксесоари

Основната разлика в наличните тук кабели и кабелни аксесоари е техния капацитет за електроподаване. Докато някои кабели са направени да носят огромно количество електроенергия, други са с по-малък капацитет и следователно размер.

Това се отразява на тяхната цена както и целите, за които могат да се ползват безопасно. За цялостното изграждане на една електрическа инсталация, вие можете да се възползвате от пълния диапазон от продукти налични тук пред вас.

Ние разполагаме с четири основни категории материали за електроснабдяване:

  • Кабели и кабелни проводници;
  • Гофрета;
  • Кабелни канали;
  • Биндер ленти (свински опашки).

Кабелите могат да се разделят на множество различни вида, от проводници за високо напрежение, до проводници с повече от две фази и заземяваща нишка.

Гофретата варират според размер и диаметър, както и кабел каналите, а биндер лентите варират в броя на зъбите, техния цвят, дебелина и размер.

Кои кабели и аксесоари се използват кога

Най-често ползваните видове кабели и проводници са т.нар коаксиални кабели, както и тези с размер 2х1. Те комбинират два кабела в един, като единият е за фаза, а другият е за нула.

Има и кабели 3х1 и 4х1, като тяхната цена се измерва според дължината, с минимална дължина за продаване от един метър.

Можете да намерите цели топове от двужилни кабели подходящи за изграждането на задстенни електрически инсталации. Този вид кабели с твърда медна жица, която отговаря на най-високите европейски стандарти за безопасност.

Предлагаме също така мрежови кабели, които са кабели подходящи за изграждането на комуникационни системи за вътрешно и локално ползване.

Тези кабели позволяват за създаването на активна система за консуматорска комуникация способна да управлява голям поток от данни.

Защо да разчитате на TeMax.bg

Можете да разчитате на TeMax.bg понеже от това зависи репутацията ни. За разлика от други подобни на нашия магазин, ние разчитаме не на големия поток от евтини продукти, а от качеството на наличното при нас.

Знаем, че българите вече нямат време и пари за евтини, некачествени неща, затова наблягане на качеството на достъпна цена. Без значение дали търсите кабели и кабелни аксесоари или нещо друго, при нас ще го откриете на отлична цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от