Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Тостери

Филтри

1-6 от 6 продукти

Филтри

1-6 от 6 продукти

Пазарът изобилства с дребни електроуреди за кухнята, които предлагат чудесни функционалности в приготвянето на семейното меню. Ако не сте наясно какво точно ви трябва, за да оптимизирате процеса на приготвяне на храната, най-вероятно ще се окажете с препълнена от уреди кухня, изскачащи от всеки шкаф. Но има някои кухненски помощници, с които няма как да сбъркаме и един от тях е именно добрият стар (или в нашия случай – нов) тостер.

Качествени тостери за вкусни филийки и сандвичи всеки ден

Все още нямате тостер в своята кухня? Или пък е дошло време да замените вече поостарелият тостер с нов мощен и безотказен електроуред за печене на филийки хляб? TeMax.bg е вашето място, защото тук ще откриете предложения от страхотни тостери с перфектни технически спецификации и едно върхово предимство – отлична цена.

В тази продуктова категория включваме двата най-класически типове тостери – тостер за препичане на филийки и сандвич тостер. Обикновено и двата вида влизат в употреба на повечето домакинства. В зависимост от конкретния асортимент, тук ще поместваме и комбинирани решения, изпълняващи повече от една функция.

Не е нужно повече да изхвърляте изсъхналия хляб, изпичайки ги но тостера за филийки ще си осигурите страхотен хрупкав акомпанимент със златен загар към основното меню.

Класическият тостер, побиращ 2 филийки е идеален за повечето домакинства, на които не им се налага да пекат по повече хляб наведнъж. Той ще е перфектното решение за връщане на перфектния вкус на вчерашния хляб и ще ви помогне да се насладите на чудесна хрупкава текстура по време на ядене. Ако семейството ви е голямо и обичате препеченият хляб, то може би ще е по-добре да потърсите от по-големите модели тостери, побиращи 4 филийки.

Сандвич тостерът пък идва на помощ в перфектната съботна сутрин (или обед), когато цялото семейство е вкъщи и вместо да се занимавате с приготвянето на бавни гозби, предпочитате да си спестите време, приготвяйки чудно вкусни сандвичи за цялата фамилия. Така ще имате повече време със семейството си, което да прекарате в много по-приятни занимания. Сандвич тостерите са страхотно решение и за студентската квартира.

Защо да закупите тостери за филийки и сандвич тостери от нас

Нашите класически и сандвич тостери притежават всички необходими характеристики на един качествен хубав тостер, който се използва ежедневно в домакинството и то за дълги години. В TeMax.bg ще откриете електроуреди, предлагащи равномерно изпичане и от двете страни, винаги чудесно опечени резултати със здрава конструкция, която няма да се развали дълго време.

Те са лесни за почистване и поддръжка – със специално свалящо се дъно, позволяващо бързо и удобно почистване след всяка употреба на тостера и предлагат няколко програми за изпичане, за да се напаснат към всеки вкус.

Поръчайте онлайн и получете още тази седмица практичния кухненски помощник за ежедневна употреба.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от