Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Тостери

Филтри

1-6 от 6 продукти

 1. ТОСТЕР MASTER CHEF 700W БЯЛ T801
  ТОСТЕР MASTER CHEF 700W БЯЛ T801
  24,99 лв.
 2. ТОСТЕР MASTER CHEF 800W ЧЕРЕН Т880А
  ТОСТЕР MASTER CHEF 800W ЧЕРЕН Т880А
  31,99 лв.
 3. ТОСТЕР MASTER GREEN 750W ЗЕЛЕН Т825
  ТОСТЕР MASTER GREEN 750W ЗЕЛЕН Т825
  26,99 лв.
 4. ТОСТЕР САНДВИЧ MASTER 800W ЗЕЛЕН EL225A
  ТОСТЕР САНДВИЧ MASTER 800W ЗЕЛЕН EL225A
  29,99 лв.
 5. ТОСТЕР САНДВИЧ MASTER 800W ЧЕРЕН EL09A
  ТОСТЕР САНДВИЧ MASTER 800W ЧЕРЕН EL09A
  25,99 лв.
Филтри

1-6 от 6 продукти

Пазарът изобилства с дребни електроуреди за кухнята, които предлагат чудесни функционалности в приготвянето на семейното меню. Ако не сте наясно какво точно ви трябва, за да оптимизирате процеса на приготвяне на храната, най-вероятно ще се окажете с препълнена от уреди кухня, изскачащи от всеки шкаф. Но има някои кухненски помощници, с които няма как да сбъркаме и един от тях е именно добрият стар (или в нашия случай – нов) тостер.

Качествени тостери за вкусни филийки и сандвичи всеки ден

Все още нямате тостер в своята кухня? Или пък е дошло време да замените вече поостарелият тостер с нов мощен и безотказен електроуред за печене на филийки хляб? TeMax.bg е вашето място, защото тук ще откриете предложения от страхотни тостери с перфектни технически спецификации и едно върхово предимство – отлична цена.

В тази продуктова категория включваме двата най-класически типове тостери – тостер за препичане на филийки и сандвич тостер. Обикновено и двата вида влизат в употреба на повечето домакинства. В зависимост от конкретния асортимент, тук ще поместваме и комбинирани решения, изпълняващи повече от една функция.

Не е нужно повече да изхвърляте изсъхналия хляб, изпичайки ги но тостера за филийки ще си осигурите страхотен хрупкав акомпанимент със златен загар към основното меню.

Класическият тостер, побиращ 2 филийки е идеален за повечето домакинства, на които не им се налага да пекат по повече хляб наведнъж. Той ще е перфектното решение за връщане на перфектния вкус на вчерашния хляб и ще ви помогне да се насладите на чудесна хрупкава текстура по време на ядене. Ако семейството ви е голямо и обичате препеченият хляб, то може би ще е по-добре да потърсите от по-големите модели тостери, побиращи 4 филийки.

Сандвич тостерът пък идва на помощ в перфектната съботна сутрин (или обед), когато цялото семейство е вкъщи и вместо да се занимавате с приготвянето на бавни гозби, предпочитате да си спестите време, приготвяйки чудно вкусни сандвичи за цялата фамилия. Така ще имате повече време със семейството си, което да прекарате в много по-приятни занимания. Сандвич тостерите са страхотно решение и за студентската квартира.

Защо да закупите тостери за филийки и сандвич тостери от нас

Нашите класически и сандвич тостери притежават всички необходими характеристики на един качествен хубав тостер, който се използва ежедневно в домакинството и то за дълги години. В TeMax.bg ще откриете електроуреди, предлагащи равномерно изпичане и от двете страни, винаги чудесно опечени резултати със здрава конструкция, която няма да се развали дълго време.

Те са лесни за почистване и поддръжка – със специално свалящо се дъно, позволяващо бързо и удобно почистване след всяка употреба на тостера и предлагат няколко програми за изпичане, за да се напаснат към всеки вкус.

Поръчайте онлайн и получете още тази седмица практичния кухненски помощник за ежедневна употреба.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от