Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Градинска техника

Филтри

1-32 от 222 продукти

Филтри

1-32 от 222 продукти

Градинската техника, машини и аксесоари са задължителна част от поддръжката на едно дворно пространство. Те не просто спомагат за правилното отглеждане на цветята и растенията, но също така са основен фактор за създаването на изключително приветлив дом, където с наслада да прекарвате свободното си време.

Ако искате да превърнете вашето дворно пространство в място, за което всички да ви завиждат, то ние ви предлагаме да се оборудвате с всички необходими градински машини и аксесоари. В този списък са включени фрези и мотофрези, косачки, тримери, листосъбирачи, храсторези, триони, корди и ножове за косачки.

Какво ви предлагаме ние от TeMax?

В нашия онлайн магазин ще откриете широка гама от всякакви видове градинска техника, машини и аксесоари за тях. Независимо дали търсите косачки за трева, тримери, електрически триони, мотофрези, помпи за вода, храсторези, клонотрошачи, листосъбирачи или дори снегорини ще ги намерите при нас. Всички те са продукти на едни от най-известните и доказали се марки в света. За направата им биват включени висок клас материали, които са доказали издръжливостта и устойчивостта си многократно.

Ние ви предлагаме всякакви видове градински помощници, които можете да закупите от нас на цени достъпни за масовия потребител. днес на вас се пада възможността да промените цялостната визия на градината си, без да се налага да налагате корекции върху банковите си сметки.

Съществуват няколко причини, поради които да изберете нашия онлайн магазин, а не който и да е било друг търговски обект. На първо място няма как да не споменем за разнообразието, достигащо до вас. То ви позволява да сравнявате и да изберете онази машина или аксесоар, с чиито специфики вече сте се сблъскали.

Ако имате някакви запитвания, относно функциите на предлаганите от нас стоки, то можете да се обърнете към обслужващия ни персонал. Неговата компетентност и образованост ще ви помогнат да вземете правилното за вас решение.

Ние ви предлагаме, а вие избирате. Направете онази покупка, която смятате, че най-пълноценно отговаря на търсенето ви. Бъдете разумни и се доверете на представяното от нас качество, което е перфектно балансирано с цената.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как да избера правилния тип и размер на косачка за трева за моята градина?

Косачката е основна градинска техника, която се използва за поддържането на тревата в приличен вид. Правилният избор на този уред зависи от:
* Размера на градината
Ако имате градина с малки или средни размери една газова косачка може да ви бъде напълно достатъчна за нейната поддръжка. За поддържането на градина с по-голяма площ може да обмислите електрическа косачка или дори такава с тракторна кабина.
* Тип на терена
Ако във вашата градина има наклонени или неравни участъци, можете да изберете самоходна косачка или косачка с възможност за задвижване на гумите, което ще улеснят маневрирането.

 

Как да опазя градинската техника и оборудване от корозия и повреди?

Опазването на градинската техника от корозия и повреди е важно, за да можем да използваме уредите максимално дълго време. Експертите на Temax.bg предлагат няколко начина да постигнете това:
* Поддържайте уредите чисти
Редовното почистване на градинската техника след употреба е от съществено значение за предпазването и от повреди.
* Правилно съхранение
Косачката и другите градински уреди трябва да се съхраняват в сухи и закрити помещения.
* Премахване на ръждата
Използвайте стоманена вълна или нежна абразивна подложка, за да премахнете ръждата. За допълнителна защита нанесете защитно покритие.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от