Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Снегорини

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Това, с което всеки българин се сблъсква по време на зимния период е необходимостта от премахване на големи количества сняг от двора или мястото си за паркиране.

Всички знаем ужасното усещане от измръзналите до кокал пръсти, без чувство с тях и хладината на лопатата – но от известно време вече има алтернатива в предлаганите от нас снегорини.

С какво са полезни тези снегорини

Ползата на подобни машини идва от тяхната бърза и ефективна работа, която за нула време може да се справи с големите количества натрупан сняг. Няма значение дали снегът е пухкав, полу заледен или е на път да се разтопи, вашата грижа е да го премахнете, за да намалите шансовете за заледяване, травми и трудното излизане с колата.

Важно е да не забравяме колко опасни могат да бъдат ледовете през зимата, особено ако са скрити под мека снежна пелена. Лед може да се образува при набиване на сняг, при натрупване или когато температурите са невероятно ниски и по-долните слоеве започнат да замръзват.

Снегоринът е и добра алтернатива на пясъка или слюдата, която се ползва за предотвратяване на заледяване, тъй като той не наранява настилката. Солта, която се използва против заледяване, може да има силно корозивни последствия над дори най-твърдите и иначе силни повърхности като бетон, гранитогрес, плочки и прочее.

Това е причината все повече и повече хора да инвестират в такъв вид снегорини, тъй като те спестяват много работа, грижа и като цяло ангажимент.

Какви са предимствата им пред други машини

Както споменахме по-горе, този вид инструменти спестяват изключително много работа от страна на потребителя.

За разлика от лопатите и другите методи за премахване на сняг, този вид машини могат да преместят снега до 6 метра встрани – така няма нараняване на кръста от тежкия сняг и въртенето, няма и нежелано разпръскване на места, които вече са били почистени.

Друг проблем, които тези машини ви спестяват, е това, че няма нужда от сол или поне може да се намали количеството, което ползвате. Солта е доста корозивна и може да разяде всичко от метал до гума, пластмаса, бетон и други земни настилки – тя дори може да обезцвети камъни, тъй като действа избелващо.

Винаги правилната селекция, само с TeMax.bg

Тук винаги ще намерите точно това, което търсите, без особено много да се чудите дали сте направили правилен избор.

Нашата гордост от избора, който можете да направите тук, идват от това, че сме уверени в продуктите, които предлагаме както и тяхното качество и истинската стойност – знаем, че каквото и да изберете ще си заслужава.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от