Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Битумни грундове

Филтри

1-3 от 3 продукти

Филтри

1-3 от 3 продукти

Битумният грунд заема важно място при работата с битумна хидроизолация. Преди полагането на хидроизолационни битумни материали като мембрана, обмазан битум, паста и т. н.) е необходимо повърхностите да се подготвят чрез на нанасянето на слой битумен грунд. Той се използва още и за обновяване на стари битумни хидроизолации и предлага съществени предимства при изолирането на дома от вода и влага.

Не правете компромис с важните за хидроизолацията на дома компоненти – изберете TeMax.bg и се насладете на успешно пазаруване дори и онлайн.

Отлични битумни грундове за качествена и дълготрайна хидроизолация

В настоящата продуктова група ще откриете наистина качествени предложения с отлични характеристики, на които може да разчитате за хидроизолацията на покриви, тераси и бетонни повърхности.

Те предлагат добра адхезия за отлично слепване на изолационния материал към основата, изградени са от качествени химически компоненти, предлагат кратко време за пълно изсъхване до полагането на хидроизолационния битумен слой и имат страхотна работна температура.

В магазините ни разполагаме с асортимент от качествени битумни грундове от водещите производители в индустрията с хидроизолация за домове, на които със сигурност може да се доверите. Разгледайте асортимента ни, поръчайте и сами се убедете в тяхната надеждност и страхотни преимущества.

Като говорим за предимства, няма как да не споменем отличната цена, за която може да закупите битумен грунд от TeMax.bg

Съвети при полагане на битумни грундове

Преди полагането на битумната хидроизолация е необходимо обработваната повърхност първо да се грундира. Полагането на битумен грунд образува лепкав слой, който подготвя повърхността за здраво прикрепяне на хидроизолационния материал. Така се повишава адхезията между основата и хидроизолацията, което освен че осигурява по-голяма ефективност на водоотблъскващия слой, се грижи и за дълготрайността на положения изолационен материал.

Битумният грунд може да се използва и за обновяване на стари хидроизолационни покрития като се нанесе върху тях. Така техният живот се удължава, а хидроизолиращите им способности се подхранват допълнително.

Тъй като битумният грунд е в течно състояние, но е вискозен, той може да се нанася с помощта на четка, валяк или специална пръскачка, подходяща за течности с вискозитет. Преди да бъде положен е необходимо повърхността да се почисти добре. Необходимо е полагането на грунда да бъде съобразено така с атмосферните условия, че на процеса да се осигури поне едно деноношие без валежи.

След като нанесеният слой изсъхне, трябва да се премине веднага към полагането на хидроизолационния материал, тъй като в противен случай се рискува върху лепкавият битумен слой да се прикрепят прах и други замърсители.

Изберете битумни грундове от TeMax и решете проблемите със старата хидроизолация с лекота и ефективност.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от