Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Други

Филтри

1-32 от 105 продукти

Страница
  1. ВАКУУМ ЗА ОТПУШВАНЕ КАНАЛИ LUX L TP-1360
    ВАКУУМ ЗА ОТПУШВАНЕ КАНАЛИ LUX L TP-1360
    5,99 лв.
  2. ВАКУУМ ЗА ОТПУШВАНЕ КАНАЛИ LUX TP-1358
    ВАКУУМ ЗА ОТПУШВАНЕ КАНАЛИ LUX TP-1358
    4,99 лв.
Филтри

1-32 от 105 продукти

Страница

Водомерите са неизменна част от всяка ВиК система. Тяхната функция е да измерват потреблението от страна на потребителите, за да може да се гарантира обективното и правилно отчитане на потреблението на вода. По този начин имат за цел да осигурят прозрачност при формиране на клиентските фактури, платими към водоснабдителните дружества в страната.

Всеки отделен модел водомери, които ще откриете при нас има собствена специфична характеристика, което го превръща в подходящ или неподходящ за конкретните нужди на потребителите.

Ако все пак не откривате информацията, която да ви помогне да се справите с избора, то винаги можете да се обърнете към нас. Така ще сте сигурни, че ще разполагате с допълнителна информация, която да ви помогне да сте максимално ефективни в своя избор на отчитащи водното потребление на апартамента, къщата, вилата, хотела, ресторанта или промишленото помещение измервателни уреди.

Водомери – какво знаем за тях

Този тип измервателни уреди се монтират спрямо ВиК инсталацията на помещението, което следва да бъде отчитано като разход на вода. Следването на стандартизация и препоръчаните от съответното ВиК дружество правила за монтаж осигурява ефективност при отчитане на потреблението.

Добър вариант е те да бъдат монтирани хоризонтално, тъй като това в по-голяма част от случаите подобрява тяхната ефективност при отчитането на консумираните количества вода.

Логично в жилищните сгради монтажът на водомера в отделните жилища да е със сходна локация, като по този начин се подобрява ефективността на отчитащите служители на съответната ВиК компания. Това важи в пълна степен и при монтаж или демонтаж на съответното устройство, както и при наложителен ремонт.

Защо да изберем водоизмервателни уреди от Temax?

Водомерите, които ще откриете в онлайн магазина на Temax са с доказан произход и следват стриктна стандартизация, която позволява обективно отчитане за всяка страна. Възползвайте се и от нашите промоционални цени на водомери, за да замените стария с нов такъв и да се насладите на прозрачност в сметките за вода.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от