Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Бидета, писоари и клекала

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Важна част от санитарния фаянс са и писоарите, клекалата за тоалетна и бидетата. В хипермаркети „TeMax”, както и в нашия онлайн магазин ще намерите предложения в продуктовата категория от утвърдени производители, които отговарят на всички изисквания за качество, здравина, лесен монтаж и лекота на поддържане и почистване.

Защо да изберете санитарния фаянс на TeMax

TeMax.bg е мястото за качествени стоки за бита, строителството, хобитата и автомобила на изгодна цена. Продуктовата група писоари / клекала за тоалетна / бидета не е изключена от това число. Тук ще намерите търсеното качество на достъпна цена, които да направят покупката ви изключително рентабилна.

Качеството винаги има значение. Затова ние се стремим да предоставяме на своите клиенти продукти, отговарящи на високите им изисквания за всяка една от характеристиките на предлаганите артикули. Доверете се на TeMax и направете правилния избор, грабвайки истински качествените продукти на действително изгодни цени.

Писоари / клекала за тоалетна / бидета – приложимост и предимства

Когато говорим за обществени тоалетни, които са предназначени за използване от много хора, то клекалото и писоарът са най-хигиеничните решения за използващите тоалетната. От друга страна, бидето е санитария за поддържане на перфектна хигиена без особени усилия, от която всеки съвременен дом би имал полза. А когато говорим за екосъобразност, определено това е по-устойчивото решение, в сравнение с използването на тоалетна хартия.

Писоарите предлагат доста предимства пред класическите тоалетни. Те заемат доста по-малко място от традиционната санитария, много по-лесни са за почистване и поддръжка и изискват за използването на доста по-малко количество вода. Това означава, че поставяйки писоар във вашите ресторант, кафене, заведение или офис, може да си спестите средства от сметките за вода.

Затова от дълги години те са предпочитано решение в обществени тоалетни и дори в някои самостоятелни домакинства.

Освен че бидето е много по-екологично решение е и доста по-хигиенично решение, в сравнение с тоалетната хартия. Те допринасят и за ограничаване разпространението на бактериите. Освен това най-съвременните модели предлагат и функция за изсушаване с въздушна струя, което е допълнително предимство.

Клекалото за тоалетна пък е най-хигиеничният избор, що се отнася до дамската обществена тоалетна. Дори и да изглежда като остаряла алтернатива на тоалетните чинии, този тип тоалетна има какви предимства да предложи. Основното сред тях е по-добрата позиция на тялото, която улеснява отделителния процес. Освен това клекалата са на доста по-ниски цени и ще струват на бизнеса ви много по-малко средства.

Когато избирате писоари / клекала за тоалетна / бидета е важно да се съобразите с 2 основни характеристики – размери и материал. Необходимото разнообразие в това отношение ще намерите в TeMax.bg

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от