Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Термоплотове

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Плотовете са една изключително важна и централна част от всяка кухня, особено, когато става дума за домашна кухня.

Те са ангажирани с това да поемат огромна тежест, като много често тя е свързана с поемането на изключително топли посуда, които са свалени от котлона преди буквално секунди.

Обикновените плотове не могат да издържат на тази топлина и биха се разтопили или поне значително навредили. Ако разполагате с професионално запечатан термоплот, обаче, този риск направи изчезва.

Какво представляват термоплотовете и защо се ползват

Наличните тук термоплотове са плотове за кухня, които се обработват със специално термоустойчиво покритие, което издържа на изключително високи температури без да се разтопи или деформира.

За да се получат подобни плотове е нужно, върху вече създадени ПДЧ плотове, да се постави специален ламинат от термоиздръжлива материя, с устойчивост до 900 градуса по Целзий.

За сравнение, 900 градуса е точката на топене на алуминия и дори някои златни сплави, което означава, че разполагайки с подобен плот, вие реално разполагате с огнеустойчива повърхност.

Тези плотове се ползват по същия начин като нормалните ПДЧ плотове, с основа разлика, че най-често се монтират покрай котлони и печки.

По този начин собствениците на тези домове гарантира, че техните кухни ще останат в престижно състояние за по-дълго време от обикновените.

Какви термоплотове има на тази страница

Селекцията ни се различава по два основни показателя – по дебелина и по вид на шарката. Някои плотове наистина умело имитират шарката на мраморни, каменни и дървени плотове, докато други предлагат значителна дебелина, с която да гарантират сигурността през годините.

Общата ни селекция от продукти може да се обобщи в няколко категории – плотове за висока темепратура, плотове против изгаряне и негорящи плотове.

Въпреки, че са направени от пресовани стърготини, покритията на нашите термоплотове е изключително издръжлива.

Така дори да поставите нагорещен тиган върху тях, той няма да остави следи или част от себе си върху плота, правейки тези продукти идеални за всеки дом.

За да изберете своя плот ви препоръчваме да се ориентирате по тяхната дебелина, като след селектирането на желаната плътност, изберете дизайн, който най-добре пасва на вашите нужди и потребности.

Защо да закупите своите мебели от TeMax.bg

Причината да закупите своите мебели от нас, е понеже при нас можете да намерите наистина онова, за което сте мечтали, и то без да се налага да давате луди суми за него.

Освен това можете да откриете безплатна доставка при поръчки над 300лв, както и гаранция за качеството на избрания от вас артикул – само на TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от